Όχι. Όχι. Όχι. Ο τίτλος ΔΕΝ ήταν καθόλου παραπλανητικός φίλε. Και δεν ήταν παραπλανητικός, γιατί στ’ αλήθεια σου ‘χουμε μερικούς καλούς λόγους που πιστεύουμε ότι σήμερα θα γκελάρει ο Μέσι και η παρέα του.

Σήμερα, που λες, είναι μια μέρα χαράς. Είναι μια μέρα που η ιστορία θα γράψει 15-0 το μεγαλύτερο διπλό στην ιστορία του σύμπαντος. Γι’ αυτό κι εμείς λέμε να πάμε κόντρα στα προγνωστικά και στους άσσους του 1,00001 και να σου εξηγήσουμε γιατί πιστεύουμε κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ θα πίστευε ούτε ο Τάκης με τον Άκη.

Για τσέκαρε.

1. Η προϊστορία δείχνει ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει χάσει ποτέ βαθμό στο Καμπ Νόου. Αλλά ούτε και στο Καραϊσκάκη βέβαια.

2. Σίγουρα η απουσία Ροναλντίνιο θα επηρεάσει το παιχνίδι των Καταλανών, αφού ο Ετό δεν θα ‘χει από που να πάρει βοήθειες.
 
3. Δεν έχουν:
 

4. Οι Καταλανοί ζητάνε την ανεξαρτησία τους και θα ‘ναι επηρεασμένοι και στο παιχνίδι τους. Από την άλλη τώρα, οι Πειραιώτες έχουν διεκδικήσει ΚΑΙ κατακτήσει με κόπο την ανεξαρτησία τους τα τελευταία χρόνια με δήμαρχο τον Μώραλη.

5. Ο Ολυμπιακός θα βρει πιο εύκολα χώρους στην επίθεση, καθώς λογικά ο Πικέ θα ‘ναι πιασμένος απ’ τον ύπνο που κάνει στον καναπέ, αφού οι πρόσφατες κρεβατομουρμούρες με την Σακίρα τον έδιωξαν απ’ το διπλό τους κρεβάτι.

6. Οι αριθμοί (όχι εγώ) δείχνουν ότι ο Φελίπε Πάρντο είναι πιο φορμαρισμένος από τον σέντερ φορ της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρεζ. Ε, ναι, έχει δύο περισσότερα γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια από τον Ουρουγουανό φορ. Η στατιστική ξέρει, κι εμείς την εμπιστευόμαστε…
 
7. Ο Τάκης ο Λεμονής έκανε τα δύο πρώτα διπλά του Θρύλου (με Βέρντερ και Λάτσιο), όμως και γενικότερα ξέρει από μεγάλα διπλά στο εξωτερικό. Δύο ανατροπές στη Νέα Σμύρνη, δεν τις λες και λίγες μωρέ.
 

 
8. Κι αν η Μπάρτσα είναι ταλαιπωρημένη και κουρασμένη έπειτα από το ισόπαλο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης;;;

9. Ο σκάουτερ πλέον των ερυθρολεύκων Ζιοβάνι, γνωρίζει από μέσα το τι κλίμα επικρατεί στην Μπαρτσελόνα και τι αδυναμίες έχει, αφού ήταν πριν 20 χρόνια στην ομάδα (1996-1999) και ξέρει! Έτσι, θα συμβουλέψει κατάλληλα τον Τάκαρο για το που να χτυπήσει.
 
10. Τα ευχέλαια έχουν δείξει ότι πιάνουν τόπο.
 

 

Υ.Γ: Ερνέστο πλιιιιζ, μην διαβάσεις αυτό το άρθρο ΠΟΤΕ.