To Eurο τελείωσε και φεύγοντας πήρε μαζί του τις εξαιρετικές περιγραφές των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, αλλά ας μη γελιόμαστε, εμείς μόνο για έναν ενδιαφερόμαστε. Μόνο ένας καταφέρνει να ξεπερνά τη μετριότητα και να κάνει μεταδόσεις βγαλμένες κατευθείαν από την καρδιά του. Φυσικά μιλάμε για τον εξαιρετικό Βασίλη Μπακόπουλο που έχει εντυπωσιάσει τόσο με τις περιγραφές και τις γνώσεις του όσο και με την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπο του Cristiano Ronaldo. 

Ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος της εποχής του, δεν δίσταζε στιγμή να υπερασπίζεται μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός του, τον απόλυτο ποδοσφαιρικό του ήρωα. Ωστόσο επειδή μερικές φορές φάνηκε κάπως υπερβολικός, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως ίσως υπάρχει μια δυνατή φιλία ανάμεσα στους δύο άνδρες, που μέχρι σήμερα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και δε μπορούσε άλλο να μείνει κρυφή. 

Εμείς πιστοί στο ερευνητικό ρεπορτάζ, υποκλέψαμε το κινητό του γνωστού δημοσιογράφου και σας αποκαλύπτουμε όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο φίλοι, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού.

Αποκλειστικά έτσι;