Είμαι ο Νίκος, είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και είμαι καλά. Δε βλέπω τη μπάλα σαν πόλεμο αν και έφτασα κοντά στο να γίνω χουλιγκάνος στα μικράτα μου και νιώθω υπέροχα που δεν έγινα ένας από αυτούς που σήμερα κοροϊδεύω. Γουστάρω τον αθλητισμό γενικότερα, πηγαίνω συχνά στο γήπεδο, όχι μόνο στον Ολυμπιακό και λατρεύω (τις λίγες φορές που αυτό συμβαίνει) να βλέπω να γίνεται χαβαλές στην εξέδρα.

Λέγοντας “χαβαλές” δεν εννοώ μπινελίκια και τραγούδια για μάνες, πατεράδες, αδερφές και γενικά σεξουαλική δραστηριότητα ως μέσο τιμωρίας. Εννοώ έξυπνες ατάκες, ειρωνία, σαρκασμό και χιούμορ φλεγματικό που τσιγκλάει τον αποδέκτη να παίξει κι αυτός τη μπαλίτσα του. 

Θεωρώ λοιπόν (και για να μην το κουράζω με τον πρόλογο) πως όλα αυτά τα έχουν οι οπαδοί του Ηρακλή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που επέστρεψε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της, έφερε μαζί της και τους πολυμήχανους φιλάθλους της. 

Εμείς ως Provocateur οφείλουμε να καλοσωρίσουμε τις “Γριές” με τον τρόπο που τους αρμόζει και να δώσουμε το ρισπέκτ μας, στο χιούμορ και τη εφευρετικότητά τους. 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πιο έξυπνα πανό των οπαδών του Γηραιού και σας προτρέπουμε αν έχετε απαθανατίσει κι εσείς παρομοίως “αστεία” περιστατικά (όχι μόνο του Ηρακλή), να μας τα παρουσιάσετε στα σχόλια. 

1. Πρόσφυγες καλωσήλθατε – Τουρίστες φακ οφ.

2. Η απάντηση των οπαδών του Ηρακλή στο πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ που έγραφε: ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

3. Τρόλινγκ και στην πολιτική (την εποχή που η αστυνομία έψαχνε τον Χριστόδουλο Ξηρό).

4. Τρόλινγκ στην ίδια τους την ομάδα που δεν έλεγε να κερδίσει.

5. Μια συνολική άποψη για την πρώτη κατηγορία από την οποία τόσο έλειψε ο Ηρακλής.

6. Εδώ δείχνουν την αγάπη τους για τον δήμαρχο της πόλης του Βόλου.

7. Κι εδώ οι φίλοι της Μάιντζ (με πολύ καλές σχέσεις με τους οργανωμένους του Γηραιού) στέλνουν την αγάπη τους από τη Γερμανία.

Update!

Μετά τη δημοσιοποίηση του κειμένου, μερικοί οπαδοί του Ηρακλή μας έστειλαν αρκετά ακόμα πανό που είχαν κάνει αίσθηση. Και είναι τα παρακάτω:

Α) Αφιέρωση για το αγαπημένο ΠΑΣΟΚ.

Β) Η αγάπη τους για την αστυνομία είναι δεδομένη.

Γ) Λίγο πριν ο Τζίγγερ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, είχε κι άλλες προτάσεις.

Δ) Self trolling like a boss.

E) Μια μικρή κόντρα με τον Ρέμο υπήρχε είναι η αλήθεια.

Στ) Κι αυτό μάλλον για την αστυνομία πάει.

Ζ) ΗΡΑ+POLICE=LOVE

H) Ναι, πάλι στον Ρέμο αναφέρονται.