Από τις πιο ωραίες ρομαντικές κομεντί που έχουμε δει ποτέ, το «Notting Hill», έχει συνέχεια. Ναι, καλά διαβάσατε. Και όχι μόνο έχει συνέχεια, αλλά αντιπροσωπεύει πλήρως την πραγματικότητα στους γάμους και τις σχέσεις της σύγχρονης εποχής. 24 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας, ο σεναριογράφος Ρίτσαρντ Κέρτις δήλωσε πως έχει γράψει το sequel και δεν είναι το «ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα».

Ο Κέρτις που έχει γράψει και το σενάριο των ταινιών «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» (Four Weddings and a Funeral, 1994) και «Love Actually»,  αποκάλυψε πως έχει γράψει τη συνέχεια του «Notting Hill», το οποίο παρεμπιπτόντως σημείωσε και μεγάλη επιτυχία στις εισπράξεις. Αν το δεις μια φορά, το βλέπεις ξανά, δεν υπάρχει περίπτωση.

«Πρόσφατα έγραψα το Notting Hill 2. Σκόπευα να το κάνω για το Comic Relief. Θα ήταν ένα επεισόδιο 10 λεπτών που θα διαδραματιζόταν στο γραφείο ενός δικηγόρου όπου ο Χιου Γκραντ και η Τζούλια Ρόμπερτς βρίσκονται για να χωρίσουν, αλλά μετά συνειδητοποιούν πως εξακολουθούν να αγαπάει ο ένας τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Have You Seen? podcast.

Ο Κέρτις παραδέχτηκε επίσης πως η δημιουργία ενός sequel σε μια τόσο αγαπημένη rom-com ταινία, είναι ένας δύσκολος δρόμος. «Πιστεύω πως το sequel μιας ρομαντικής κωμωδίας είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Και αυτό γιατί ξεκινάς με ανθρώπους που είναι μαζί και πρέπει να τους χωρίσεις και μετά να τους ενώσεις ξανά», σημείωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Για όποιον δεν έχει παρακολουθήσει την ταινία, επρόκειτο για την ιστορία αγάπης ενός Βρετανού βιβλιοπώλη με μια διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό. Ο έρωτας τούς γοήτευσε τους θεατές, που έχουν το ζευγάρι ως ένα από τα πιο αγαπημένα της μεγάλης οθόνης.