Η Wall Street Journal γράφει ότι η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε στην Τέιλορ Σουίφτ μια προσωπική επιστολή καλώντας την στο podcast της Archetypes, αλλά «η ποπ σταρ αρνήθηκε, μέσω αντιπροσώπου». Μιλάμε για χυλόπιτα τεραστίων διαστάσεων. Την ταπείνωσε.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Spotify ανακοίνωσε ότι τερματίζει τη συνεργασία του με το βασιλικό ζεύγος αφού παρήγαγαν μόνο μία σεζόν του podcast της Μαρκλ μέσα σε δυόμισι χρόνια. Το Spotify διαρρέει ότι υπήρχε απογοήτευση για το «φτωχό υλικό» του ζευγαριού και κυκλοφόρησε ότι ο δούκας του Σάσεξ είχε προτείνει κάποιες περίεργες ιδέες, όπως το να μιλήσει με τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για τα παιδικά τους τραύματα. Το στέλεχος του Spotify και podcaster, Μπιλ Σίμονς, τους χαρακτήρισε δημοσίως κλεφτρόνια και απατεώνες στο δημοφιλές podcast. Το Variety ανέφερε ότι η κατάρρευση ήρθε επειδή το ζευγάρι ήθελε να ανοίξει τις παραγωγές του σε άλλους streamers.

Harry & Meghan – Netflix show

Η εφημερίδα Sun έχει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι το Netflix δεν ενδιαφέρεται να πληρώσει στους Σάσεξ τα επιπλέον 51 εκατομμύρια δολάρια που τους οφείλουν ως μέρος της συμφωνίας τους, εκτός εάν το ζευγάρι κάνει μερικές ακόμη επιτυχίες και συνεχίζει να παράγει σχετικό περιεχόμενο. Ο Δούκας του Σάσεξ «έχει πληρωθεί μόνο τα μισά» από τα χρήματά του στο Netflix και «θα πάρουν τα υπόλοιπα μόνο εάν παράγουν περιεχόμενο πραγματικού ενδιαφέροντος» λέει ανώνυμη πηγή στη Sun.

Οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες της Archewell (της εταιρείας του Χάρι και της Μέγκαν) λένε ότι η εταιρεία συχνά στερείται κατεύθυνσης και ότι οι ιδρυτές της μερικές φορές φαίνονται έκπληκτοι από την εργασία που απαιτείται για την ολοκλήρωση των έργων ψυχαγωγίας. Οι περισσότερες πιθανές πρωτοβουλίες, είπαν, ακολουθούν μια παρόμοια διαδρομή: Μεγάλη ιδέα, εκτέλεση κάτω από τη βάση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι τηλεοπτικές ιδέες του ζεύγους ήταν χαζές και είναι απίθανο το Netflix να ανανεώσει τη συμφωνία των Sussexes όταν τελειώσει το 2025. Δεν ξέρουμε γιατί περίμεναν από ένα τύπο που ομολογουμένως έχει περάσει τη ζωή του σε μια βασιλική φούσκα θα ήταν καλός στο να παράγει σχετικό τηλεοπτικό και ηχητικό περιεχόμενο.

H αξία των Sussexes δεν είναι τόσο υψηλή όσο ήταν κάποτε και ίσως το βασίλειό τους στο Χόλιγουντ «καταρρέει». Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Netflix. Πώς μια ηθοποιός χωρίς σημαντική καριέρα κι ένας γαλαζοαίματος χωρίς καμία καριέρα έπεισαν τις πιο διάσημες πλατφόρμες να τους δίνουν εκατομμύρια.