Πάντα μιλάμε για επικά πιάτα, επικές γεύσεις, αλλά τελικά τι είναι αυτό που κάνει ένα πιάτο νόστιμο; Ναι μπορεί να μοιάζει κάπως φιλοσοφικό το ερώτημα, όμως η απάντηση του είναι απλή: «αυτό που δημιουργεί αναμνήσεις», θα πει λιτά ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης καθώς μας παρουσιάζει το δικό του ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ.

Εύκολο να το λες, δύσκολο να το πετυχαίνεις, ωστόσο ο Αλέξανδρος τα καταφέρνει περίφημα. Και αν είναι κάπως υποκειμενικό τόσο το ζήτημα της γεύσης όσο και της ευχαρίστησης που γεννά ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, οι διακρίσεις (Αστέρι Michelin για το 2022 η πιο λαμπρή από όλες) του CTC Urban Gastronomy Garden είναι ένας αξιόπιστος και αντικειμενικός δείκτης για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη μαγειρική ο σεφ του.

Σύμφωνοι, η κουζίνα απαιτεί φαντασία, δημιουργικότητα, αλλά είναι πολύτιμη και η αγχολυτική της ρουτίνα. «Έχω περάσει περίπου 3 χρόνια της ζωής μου φιλετάροντας», θα εξομολογηθεί ο Αλέξανδρος αποκαλύπτοντας μια λεπτομέρεια της καθημερινότητας του. Μια λεπτομέρεια που μέσα στην απλότητα και την επαναληπτικότητά της γίνεται επική, επειδή ακριβώς ανοίγει το δρόμο για ένα αναπάντεχες γαστρονομικές περιπλανήσεις.

Δες το βίντεο, γυρισμένο και αυτό με ένα Samsung Galaxy S23 Ultra, και θα καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάμε:

Μιλώντας για νόστιμο φαγητό, ξέρεις ότι και τα δικά σου ταξίδια στον κόσμο της γεύσης μπορείς να τα μοιραστείς απαθανατίζοντας και καταγράφοντας αυτές τις επικές στιγμές απόλαυσης με ένα Samsung Galaxy S23 Ultra. Μπορεί να είναι το σχεδόν καλλιτεχνικό πιάτο ενός εστιατορίου υψηλής γαστρονομίας ή τόσο οικεία γεύση του αγαπημένο σου junk food. Μπορεί να είναι μια βραδιά λαμπερή ή απλώς μια συνηθισμένη βόλτα με τους φίλους σου. Όποια και αν είναι η συνθήκη, η κάμερα του Samsung Galaxy S23 Ultra με τεχνολογία για λήψεις 8k και Super HDR και ultra fine ανάλυση, θα κάνει αυτές τις στιγμές απόλαυσης να είναι επικές. Και μην ανησυχείς, όλοι ξέρουμε ότι λίγα πράγματα είναι πιο επικά από το πολύ βραδινό βρώμικο και, πλέον, με τη λειτουργία Nightography θα μπορέσεις να το μοιραστείς και να το ποστάρεις τόσο επικά όσο του αξίζει.

Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο του ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ. Θυμίσου και τα προηγούμενα με τη Γεωργία Καλτσή και τον Γιώργο Φακίνο (aka Homoratus).

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.