Η ιδέα για τον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ προέκυψε επειδή οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας μας διηγούνται επικές ιστορίες. Ο Γιώργος Φακίνος έχει καταφέρει να φτιάξει έναν ολόκληρο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ μέσα στο δικό μας κόσμο, είναι «ο στάβλος» του Homoratus, ένας χώρος τόσο ιδιαίτερος όσο και ο ιδιοκτήτης του. Κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στους δρόμους αλλά κυρίως και στις ψυχές των αναβατών, συσκευές με χαρακτήρα, όλα αυτά συγκροτούν τον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ του Homoratus, ενός γκαράζ που ειδικεύεται στις μετατροπές και στο customization.

Αν θες να καταλάβεις τι συμβαίνει εκεί, το συνοψίζει ο Γιώργος μέσα σε λίγες λέξεις: «Εδώ δίνουμε στα αντικείμενα με δεύτερη ευκαιρία για να δημιουργήσουν ξανά αναμνήσεις», εξηγεί καθώς μιλάει στο τρίτο βίντεο του ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ γυρισμένο και αυτό με ένα Samsung S23 Ultra.

Μιλώντας για ευκαιρίες ωστόσο, δεν θα είναι κρίμα να σπαταλάς εκείνες τις στιγμές που θα μπορούσαν να μείνουν για πάντα ζωντανές στη μνήμη σου; Το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι το smartphone που γεννά εμπειρίες για να τις μοιραστείς, προορισμένες να κρατήσουν πολύ χάρη στις δυνατότητες τις συσκευής. Με τεχνολογία για λήψεις σε 8k και Super HDR, κάθε στιγμή σου μπορεί να γίνει επική. Ενώ το nightography με επικές λήψεις ακόμα και με τον ελάχιστο φωτισμό, κάνει επικές και τις νύχτες μας, όπως είναι τα DIY πάρτυ στο Homoratus με απροσδόκητα live και φοβερή διάθεσή.

Μια δεύτερη ευκαιρία κέρδισε και ο Μούργος, ο αγαπημένος και πιστός φίλος του Γιώργου, με τον οποίο είναι αχώριστοι εδώ και σχεδόν τρία χρόνια. «Μέσα από ένα κακό, μπορούν να προκύψουν 1.000 καλά», θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος για τη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε απροσδόκητα στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

Αυτό είναι το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ. Με το Samsung Galaxy S23 Ultra καταγράψαμε για μερικές εβδομάδες στιγμές από την καθημερινότητα ξεχωριστών ανθρώπων που δεν συμβιβάζονται. Τις επικές λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν ποιοι πραγματικά είναι -άλλωστε η αυθεντική ζωή μας κρύβεται (και) στις λεπτομέρειες που απολαμβάνουμε.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.