«Βαριέμαι το τρέξιμο» λέει γελώντας η Γεωργία Καλτσή όταν τη ρωτάμε με ποια άσκηση δεν την παλεύει. Η Γεωργία εδώ και μερικά χρόνια κινείται με αμαξίδιο ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε. «Πέρα από την πλάκα, έχει λογική αυτό που λέω για το τρέξιμο», συνεχίζει. «Στις καθημερινές μας προπονήσεις οι ανάπηροι αθλητές τρέχουμε με τα χέρια μας, αφού αυτά έχουν στην ουσία αντικαταστήσει τα πόδια μας».

Η Γεωργία είναι αθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο στην εθνική ομάδα και αγωνίζεται στην ομάδα του Αμαρουσίου στο τμήμα μπάσκετ. Επίσης, πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Ant1+ «Στα Τέσσερα», όπου υποδύεται την κεντρική ηρωίδα της σειράς, τη Στέλλα, για την οποία η ανεξάρτητη διαβίωση, η αυτονομία και η κατάρριψη των προκαταλήψεων απέναντι στα άτομα με αναπηρία είναι πλέον αποστολή ζωής. Εκτός από τη συστηματική άθληση το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι βασικά συστατικά της προσωπικότητας της Γεωργίας. «Είναι ο τρόπος μας να αντιμετωπίζουμε την αναπηρία και να σπάμε διάφορα ταμπού σχετικά με αυτή», σημειώνει, ενώ δεν θεωρεί ότι διαθέτει κάποια ειδική ικανότητα, αρνούμενη έτσι αυτό το τόσο πολυφορεμένο ευφημιστικό κλισέ.

Η Γεωργία είναι η πρώτη φιλοξενούμενή μας στον «ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ», μια νέα σειρά βίντεο μέσα από τα οποία θα αναδεικνύονται οι επικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας μας. Με άλλα λόγια, όλες αυτές οι ρουτίνες, οι μικρές στιγμές που μπορεί να περνούν και ακόμα απαρατήρητες, είναι όμως αυτές  που δίνουν χρώμα και χαρακτήρα στις ζωές  μας και τελικά αυτές που μπορούν να γίνουν τόσο αθόρυβα επικές που θα τις μοιραστείς και θα τις ποστάρεις διότι  αποκαλύπτουν ποιος αυθεντικά είσαι.

Για να απαθανατίσεις όσα συμβαίνουν στον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ σου χρειάζεσαι ένα smartphone που θα διευρύνει συνεχώς το όρια του, δημιουργώντας εμπειρίες προορισμένες να κρατήσουν. Για αυτό το λόγο, όλα τα βίντεο της σειράς έχουν γυριστεί με ένα Samsung Galaxy S23 Ultra. Η κάμερα του, με ultra fine ανάλυση με τεχνολογία για λήψεις σε 8k και Super HDR, ξέραμε ότι θα κατέγραφε κάθε πτυχή των επικών λεπτομερειών της καθημερινότητάς μας ενώ εφαρμογές που βρίσκουμε αποκλειστικά στη σειρά Galaxy, όπως το Expert RAW, τα οποία έκαναν πολύ εύκολα τόσο το shooting όσο και το editing.

Ας πέσει το βίντεο:

Για το δικό τους «ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ» θα μιλήσουν ετερόκλητοι καλεσμένοι και θα μοιραστούν μαζί μας τις επικές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους. Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.