Ήταν μια ήρεμη ανοιξιάτικη μέρα όταν ο Καναδός φωτογράφος Ken Pretty εντόπισε ένα ενδιαφέρον παγόβουνο στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής του Newfoundland. Δεν του πήρε ώρα να συνειδητοποίησει ότι ο όγκος του πάγου είχε μια ευδιάκριτη ομοιότητα με ένα χαρακτηριστικό μέρος της ανδρικής  ανατομίας.H ομοιότητα ήταν τόσο έντονη που πολλοί υπέθεσαν ότι η φωτογραφία ήταν ψεύτικη. Το εντόπισε με το drone του στην ακτή του Harbour Grace στη Νέα Γη και αναμφίβολα είχε το σχήμα του πέους σε στύση. Πράγματι, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους εδώ, παιδιά.

Το φαλλικό παγόβουνο εντοπίστηκε να επιπλέει δίπλα από την ακτή στις 27 Απριλίου, με τουςντόπιους να το αποκαλούν “Dickie BergΠ. 

Όταν ο Ken Pretty δημοσίευσε φωτογραφίες από drone ενός παγόβουνου στο Facebook, ήξερε ότι θα λάμβανε μερικά περίεργα σχόλια. “Έχω δει μεγαλύτερα”, έγραψε ένας. Ο Κέν σε συνεντεύξεις του δηλώνει περήφανος που ζει στο Dildo, μια κοινότητα που φιλοξενεί περίπου 1.200 κατοίκους.Και αν βρεθείτε ποτέ στο Dildo, το Dickie berg μπορεί να έχει φύγει, αλλά η πόλη έχει άλλα αξιοθέατα. “Έχουμε τη ζυθοποιία μας Dildo, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στους τουρίστες”, πρότεινε ο κύριος Pretty. Ο κύριος Pretty από το Dildo. Ας μας σταματήσει κάποιος. Δυστυχώς για το έργο τέχνης της Μητέρας Φύσης το κεφάλι του έπεσε μετά τη λήψη των φωτογραφιών. 

Πραγματικά, δεν έχουμε λόγια.