Σίγουρα δεν το μαθαίνεις από εμάς: η Πάρος τα τελευταία χρόνια είναι η «βασίλισσα» της διασκέδασης στις Κυκλάδες. Εκεί χτυπά οι καρδιά των πιο δυνατών parties. Δεν θα μπορούσε να λείπει επομένως το Aperol για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στο ηλιοβασίλεμα με πολλή μουσική, ιδιαίτερα activations και, φυσικά, Aperol Spritz στα ποτήρια, προκειμένου να απολαύσουμε την πιο όμορφη ώρα της ημέρας με τη γεύση και το χρώμα (πορτοκαλί, μα τι άλλο;) που της ταιριάζει.

Για μια ακόμα χρονιά το Aperol χωράει το golden hour του καλοκαιριού στα ποτήρια μας με τα Sunset in a Glass Parties και μας καλεί να διασκεδάσουμε και να τσουγκρίσουμε με τα αγαπημένα πρόσωπα τα ποτήρια μας με Aperol Spritz και να πιούμε στην αυθεντικότητα και τη χαρά που προσφέρει το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα.

Στην Πάρο  ζούμε μοναδικές εμπειρίες με το αμφίβιο όχημα που βγαίνει κυριολεκτικά από τη θάλασσα και μετατρέπεται σε DJ booth, την ομάδα του Aperol, που καλωσορίζει τον κόσμο στο νησί, το Aperol Catamaran που κληρώνει κάθε μέρα μία κρουαζιέρα στο γύρο του νησιού και 2 parties κάθε ημέρα σε όλο το νησί από 20/07 έως 20/08. Και δεν μένουμε μόνο εκεί, αλλά έχουμε τις «αποδείξεις» που χρειάζεσαι ώστε να αναζητήσεις και εσύ το επόμενο Sunset in Glass Party στα πιο αγαπημένα beach bars και locations του νησιού.

Για ένα διήμερο ο σεφ Γιώργος Τσούλης και η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα βρέθηκαν στην Πάρο και γέμισαν τις μπαταρίες αλλά και τα posts τους με τα sunset vibes που το Aperol ξέρει να μοιράζει γενναιόδωρα.

Πάρτι στη Santa Maria με το αμφίβιο όχημα του Aperol

Πώς νιώθεις τα sunset vibes; Βλέπεις το αμφίβιο όχημα του Aperol, απολαμβάνεις τη μουσική, έχεις Aperol Spritz στο ποτήρι. Το πορτοκαλί πουκάμισο του Γιώργου Τσούλη είναι προαιρετικό, αλλά οπωσδήποτε ταιριάζει.

Τι είναι μια Aperol εμπειρία; Διασκεδαστική, δροσερή, γεμάτη μουσική και εκπλήξεις. Είναι μια εμπειρία τόσο ιδιαίτερη που φέρνει το ηλιοβασίλεμα στο ποτήρι μας, αλλά και ένα αμφίβιο όχημα για να παρτάρουμε με τους αγαπημένους μας φίλους.

Ο Γιώργος Τσούλης δείχνει τι σημαίνει ο ορισμός του Sunset in a Glass

Στο Santa Maria, μέσα από τα κρυστάλλινα νερά της Πάρου εμφανίστηκε το αμφίβιο όχημα του Aperol και μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε dj booth. Στα decks o DJ Alexandros Christopoulos έδινε τον παλμό σε όλους τους παρευρισκόμενους. 

Golden hour με ένα Aperol Spritz

Με ένα Aperol Spritz στο χέρι ακολούθησε ένα μικρό tour προς την παραλία Μαρσέλο για να καταλήξει στην εκκλησία του Αγ. Φωκά. Οι λόκαλς λένε ότι από εκεί μπορεί κανείς να αγναντέψει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στην Πάρο. Και δεν έχουν άδικο.

Δώσε στην πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας το χρώμα και τη γεύση που της ταιριάζει.

Με Aperol διάθεση και στον όρμο της Παροικίας

Την επόμενη ημέρα, στο Cabana beach bar ο Γιώργος και η Δανάη παρευρέθηκαν σε ένα ακόμα Aperol Sunset in a Glass party με υπέροχη διάθεση και γεύση Aperol Spritz. Το ηλιοβασίλεμα ήταν στο ποτήρι τους και η διάθεση τους η ιδανική για να απολαύσουν τα sunset vibes τσουγκρίζοντας τα ποτήρια του με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Δανάη Μπάρκα ανακαλύπτει τα Sunset Vibes

Aperol Catamaran: Το καλοκαίρι είναι δροσιστικό και πορτοκαλί

Λίγο πριν το πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα, η εμπειρία στο Catamaran του Aperol γέμισε τις μπαταρίες του Γιώργου και της Δανάης με την πιο κατάλληλη διάθεση.

Το Aperol Catamaran είναι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα activations των Sunset in a Glass Parties -και όχι άδικα. Αυτή η αίσθηση του να παρτάρεις εν πλω είναι ασύγκριτη, ειδικά όταν διασχίζεις τα υπέροχα νερά της Πάρου και φτάνεις έως την Αντίπαρο. Οι δύο καλεσμένοι του Aperol απόλαυσαν μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία καθώς και το πιο πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα του νησιού. Μπορείς και εσύ να τη ζήσεις, καθώς κάθε μέρα κληρώνεται μια ημερησία κρουαζέρια για το γύρο του νησιού.

Στο Catamaran του Aperol η εμπειρία του ηλιοβασιλέματος εν πλω είναι αξέχαστη.

Φυσικά ηλιοβασίλεμα δεν έχει μόνο η Πάρος και γι’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου παίζουν τα Aperol Sunset in Glass Parties στα Χανιά, στις υπόλοιπες Κυκλάδες, αλλά και στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, σε επιλεγμένα beach bars. Και εφόσον απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα γιατί και να μην το μοιραστείς (ειδικά, από τη στιγμή που μπορεί να σε στείλει στη Βαρκελώνη): Ανέβασε λοιπόν φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα μέσα από το ποτήρι σου (μην ξεχάσεις να κάνεις tag το @myaperolsunset) και διεκδίκησε μετά από διαγωνισμό ένα τριήμερο ταξίδι μαζί με τους φίλους σου στη Βαρκελώνη για το Primavera Sound Festival 2024.