Δεδομένο 1ο: Τα Χανιά είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Δεδομένο 2ο: Το ηλιοβασίλεμα είναι η πιο απολαυστική στιγμή των διακοπών. Δεδομένο 3ο: Το Aperol για μια ακόμη χρονιά είναι το ποτό του καλοκαιριού και του ηλιοβασιλέματος. Δεδομένο 4ο: Όταν όλα τα παραπάνω συνδυάζονται, τότε έχουμε τα μοναδικά Aperol Sunset in a Glass Parties, τα οποία μας καλούν να απολαύσουμε την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας και να φέρνουν το ηλιοβασίλεμα στο ποτήρι μας.

Αν αυτές τις μέρες βρίσκεσαι στα Χανιά, τότε πιθανόν σίγουρα θα έχεις σημειώσει μερικά to do στη λίστα των διακοπών σου. Πιθανόν κάποια από αυτά να τα βρεις στην παρακάτω λίστα. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσεις τα Aperol Sunset in Glass Parties που παίζουν όλο τον Αύγουστο σε αγαπημένα beach bars των Χανίων.

Να περπατήσεις στα στενά της παλιάς πόλης

Οι συστάσεις είναι περιττές για την παλιά πόλη των Χανίων. Σίγουρα μπορείς να την απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, όμως ένας περίπατος την ώρα που δύει ο ήλιος με στάσεις στην πάντα ζωντανή και ενδιαφέρουσα πλατεία της Σπλάντζιας, αλλά και λίγο πιο μακριά στον Άγιο Νικόλαο με το καμπαναριό και τον μιναρέ (μοναδικό σημείο συνύπαρξης πολιτισμών).

Να αγναντέψεις το ηλιοβασίλεμα

Αν δεν παίζει κάποιο Aperol Sunset in a Glass Party, μπορείς εκείνη τη μέρα να απολαύσεις το μαγευτικό golden hour των Χανίων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σού προτείνουμε 2 spots που ξεχωρίζουν. Ο φάρος στο Παλιό Λιμάνι αποτελεί διαχρονική επιλογή και η θέα προς τον πορτοκαλί ορίζοντα είναι κάτι που θα θυμάσαι για χρόνια -τι πιο ιδανικό λοιπόν από το έχεις αυτή τη στιγμή στο ποτήρι σου απολαμβάνοντας ένα ποτήρι Aperol Spritz. Εναλλακτικά, μπορείς να δεις το ηλιοβασίλεμα ψηλά από τους τάφους των Βενιζέλων με όλη την πόλη και το κρητικό πέλαγος στο πιάτο. Αξέχαστες στιγμές και οι δύο, στις οποίες το Aperol δίνει τη γεύση και το χρώμα που ταιριάζει.

Roadtrip στα Σφακιά

Ξεκινάς από νωρίς με προορισμό τα νότια του Νομού προς τα Σφακιά. Φροντίζεις το απόγευμα να βρεθείς στην Ανώπολη για να αγνατέψεις το Λιβυκό πέλαγος. Αν τα έχεις προγραμματίσει σωστά, έχεις βάλει στη διαδρομή και μια στάση στην Αράδαινα με τη γέφυρα πάνω από το ομώνυμο φαράγγι και τα εγκαταλελειμμένα σπίτια, σπάνια δείγματα παλιάς Κρητικής Αρχιτεκτονικής.

Sunset in a Glass Parties

Στα έχουμε γράψει ήδη, αλλά για τη φασάρα που έπαιξε στα Χανιά ίσως να έχεις δει και τα stories της Άννας Πρέλεβιτς, η οποία βρέθηκε στο party του Αperol στο Άμμος & Ήλιος στην Αγία Μαρίνα και έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία Aperol στο ρυθμό του Kiko Navaro. Δεν υπήρχε πιο ιδανική αφορμή για Aperol Cheers από τη στιγμή που ακούστηκε το κλασικό πλέον Sonado Contigo.  

Μετά την Αγία Μαρίνα, σειρά είχε το Playa Paraiso στα Φαλάσαρνα, παραλία που είναι στα must visit ούτως ή άλλως λόγω της εξωπραγματικής ομορφιάς της. Εκεί με χρώμα πορτοκαλί και αέρα ιταλικού Αperitif υποδέχτηκε τον Αύγουστο με τον πιο joyful τρόπο παρέα με το Aperol Jeep! Αν το FOMO σού σκάει από την οθόνη του κινητού, μην σκας. Αναζήτησε τα Sunset Parties καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, φόρεσε την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση και έλα με τους φίλους σου για να κάνουμε Cheers στην πιο όμορφη ώρα της ημέρας με μουσική, χαρούμενη διάθεση και Aperol Spritz στα ποτήρια.

Bonus: Από το ηλιοβασίλεμα στο Primavera

Είτε στα Χανιά, είτε στην Πάρο, είτε στις υπόλοιπες Κυκλάδες είτε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα  είτε οπουδήποτε, απαθανάτισε με το κινητό σου τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος μέσα από το ποτήρι σου, ανέβασέ την στο Instagram την κάνοντας tag @myaperolsunset και μπες στο διαγωνισμό για ένα τριήμερο ταξίδι μαζί με τους φίλους σου στη Βαρκελώνη, στο Primavera Sound Festival 2024.

Βρες όλα τα Αperol Sunset in a Glass parties ΕΔΩ, μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό… και σε περιμένουμε!