«Το ηλιοβασίλεμα στην παραλία παντού όμορφο είναι». Πρέπει να ήταν εκεί γύρω στα 20, όταν άκουσα μια από τις πιο χρήσιμες καλοκαιρινές συμβουλές. Ήμασταν στην παραλία, ο ήλιος είχε πάρει αυτό το πορτοκαλί χρώμα, που το καλοκαίρι το βλέπεις, και μάτωνε καθώς βυθιζόταν στη θάλασσα. Η ατάκα ήρθε λίγο αργότερα, όχι μια διπλανή παρέα, πιο μεγάλη σε ηλικία, όχι για να χαλάσει τη μαγεία της στιγμής ή για να σνομπάρει προορισμούς που προώθησαν το ηλιοβασίλεμα ως μια τουριστική ατραξιόν.

«Παντού όμορφο είναι» διότι πρόκειται για μια εμπειρία που μας προσφέρεται με αυτή την ιδιαίτερη γενναιοδωρία της φύσης: η χρυσαφένια άμμος, το μπλε της θάλασσας και ένας πορτοκαλί ορίζοντας που σου κόβει την ανάσα. Αυτά τα 10 λεπτά αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν τα μοιράζεσαι με αγαπημένα πρόσωπα.

Τα χρόνια περνούσαν και κάθε καλοκαίρι αυτά τα 10λεπτά του ηλιοβασιλέματος ήταν πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Ανάλογα με τη φάση και την περίοδο, τα μοιραζόμαστε λίγοι (και καλοί) ή πολλοί (και φασιαριόζικοι). Η μαγεία τους έμενε πάντα η ίδια.

Και για φαντάσου κάποιος να χωρούσε την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας σε ένα ποτήρι, δίνοντας χρώμα και δροσιά στο φετινό καλοκαίρι; Δεν χρειάζεται να το φανταστείς, αρκεί να τσουγκρίσεις με τους φίλους σου τα ποτήρια σας με Aperol Spritz και να πιείτε στην αυθεντικότητα και τη χαρά που προσφέρει το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα.

Για μια ακόμα χρονιά, το Aperol φουλάρει το ηλιοβασίλεμα με την απόλυτη party διάθεση και μέσα από μια σειρά Aperol Sunset in Glass Parties. Πολλή μουσική, κορυφαίοι djs και ιδιαίτερα happenings φέρουν κυριολεκτικά το ηλιοβασίλεμα στο ποτήρι μας σε αγαπημένα beach bars της χώρας: από την αθηναϊκή Ριβιέρα και τα Χανιά μέχρι την Πάρο και επιλεγμένα spots σε όλη την Ελλάδα.

Επειδή φαντάζομαι ότι αν ήδη δεν στρώνεις την πετσέτα σου σε κάποια παραλία, τότε σίγουρα την πακετάρεις πάνω-πάνω μαζί με τα μαγιό στη βαλίτσα, ας σου μιλήσω για τις παρτάρες που παίζουν σε Πάρο και Χανιά.

Πάρος: Αμφίβιο όχημα για παρτάρες στο ηλιοβασίλεμα

Αλήθειες να λέμε: αν πλέον θέλεις να παρτάρεις δίχως αύριο στην Πάρο θα πας. Στον «πλανήτη χάπυ κάνεις δεν κλείνει μάτι» που έλεγε και ένα παλιό αγαπημένο hit και ο στίχος βρίσκει την απόλυτη επιβεβαίωσή του στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων. Το Aperol δεν θα μπορούσε να μην κάνει αισθητή την παρουσία του: με ένα αμφίβιο όχημα που βγαίνει κυριολεκτικά από τη θάλασσα και μετατρέπεται σε DJ booth (μεταξύ μας, δεν το χάνεις), αλλά κυρίως με τη φασάρα του Aperol Catamaran. Κάθε μέρα κληρώνεται μία κρουαζέρια για το γύρο του νησιού και, προφανώς, θα είστε on board με τους φίλους σου για να τσουγγρίσετε τα ποτήρια σας και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα εν πλω. Αλλά ακόμα και δεν σταθείς τυχερός, μην σκας. Από τις 20/7 έως 20/08 θα παίζουν καθημερινά όχι ένα αλλά δύο Aperol Sunset in Glass Parties -σίγουρα θα πετύχεις κάποιο για να χορέψεις και να διασκεδάσεις.

Χανιά: Sunset in a Glass εμπειρίες σε υπέροχες παραλίες

Στα Χανιά απολαμβάνεις το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Κρήτης σε μαγικές παραλίες, όπως το Άμμος & Ήλιος στην Αγία Μαρίνα και το Playa Paraiso στα Φαλάσαρνα, αλλά και σε γνωστά μαγαζιά στο Παλιό Λιμάνι (Παλλάς, Palazzo, Senal, Ιστιοπλοϊκός). Εδώ θα έχουμε στην παρέα μας και το Aperol Jeep -μόλις το δεις θα καταλάβεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό σημείο που θα αναδείξει την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση, παρέα πάντα με ένα Aperol Spritz.

Είπαμε το ηλιοβασίλεμα «παντού είναι όμορφο», επομένως γιατί να μην το μοιραστείς και να γίνει του #nofilter το κάγκελο; Ανέβασε λοιπόν φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα μέσα από το ποτήρι σου (μην ξεχάσεις να κάνεις tag το @myaperolsunset) και διεκδίκησε μετά από διαγωνισμό ένα τριήμερο ταξίδι μαζί με τους φίλους σου στη Βαρκελώνη για το Primavera Sound Festival 2024. Κι αν δεν βλέπεις ηλιοβασίλεμα στο σημείο όπου βρίσκεσαι, μην σκας. Μπες εδω και ανακάλυψε το AR φίλτρο και φέρε το ηλιοβασίλεμα παντού.

Βρες όλα τα Αperol Sunset in a Glass parties εδω, μάθε περισσότερα για το διαγωνισμό…και σε περιμένουμε!