Τους λατρεύουμε. Και τους δύο. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε με τα κείμενά μας. Το ένα έχει να κάνει με τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το άλλο με τις χειμερινές. Τώρα, «αναγκαστήκαμε» να γράψουμε ένα ακόμα και λέμε «αναγκαστήκαμε» γιατί, μέσα από ένα βίντεο μόλις 39 δευτερολέπτων, συμπυκνώνονται τα όσα προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε εμείς με λέξεις. Δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Μετά την καθιερωμένη μας, σχεδόν ρομποτική κίνηση να σκρολάρουμε στο Twitter μπας και εντοπίσουμε τίποτα της προκοπής μέρες που είναι, «πέσαμε» πάνω σε κάτι μη επικαιρότητας το οποίο μας τράβηξε την προσοχή όπως θα μας την τραβούσε ένας αλιγάτορας που πίνει την παλόμα του στο Γκάζι.

Αυτό το κάτι που… Πάμε πάλι. Αυτό το κάτι έχει να κάνει με τους δύο παρουσιαστές που μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζουν με υπέροχο τρόπο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν πληρώσουμε για τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή μας.

Κάποιος πολύ φίλος μας, κατάφερε να χωρέσει σε ένα βιντεάκι μία διαφορά από τις πολλές και, με όχημα την Βενετία, μας δίνει στο πιάτο αυτό που όλοι γνωρίζουμε: Ο Τάσος Δούσης κάνει ζωάρα και ο Ευτύχης Μπλέτσας τη βγάζει με μπισκότα. Sad but truth.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: