H Jules Maury είναι η διευθύντρια του Scott Dunn Private, ενός πριβέ τμήματος μιας πολυτελούς ταξιδιωτικής εταιρείας. Διαχειρίζεται ταξίδια για τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου μαζί με μια ομάδα τεσσάρων ταξιδιωτικών συμβούλων. Είναι τόσο αποκλειστικές οι υπηρεσίες της ταξιδιωτικής εταιρείας που γίνεσαι δεκτός ως πελάτης μόνο με πρόσκληση. Σε αντάλλαγμα, τα μέλη μπορούν να επισκέπτονται κρυμμένα νησιά από τον μαζικό τουρισμό και να έχουν ιδιωτική πρόσβαση σε διάσημους προορισμούς.

Με επιμελητές μουσείων, συλλέκτες, διάσημους σεφ και οικολόγους να αποτελούν μέρος της εκτεταμένης οικογένειας Scott Dunn, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν άγνωστα μέρη. Οι ειδικοί θα είναι αμείλικτοι σχετικά με την καλύτερη βίλα στην Ελλάδα ή το καλύτερο θέρετρο στις Μαλδίβες για κάθε ταξίδι του πελάτη τους. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικά γιοτ, αυτοκίνητα και ελικόπτερα για μεταφορά σε κοντινές περιοχές.

«Πραγματικά κανένας δεν θέλει να πάει στη Μύκονο», δηλώνει στο Business Insider η Jules Maury. Το δρομολόγιο το οποίο τους προτείνει στην Ελλάδα, για διακοπές με σκάφος, περνά από την Πάρο και την Μήλο. Τον τελευταίο χρόνο περίπου, όταν ο κόσμος λέει ότι θέλει να πάει στην Ελλάδα μιλά για την Πάρο. Όλοι γνωρίζουν ότι η Μύκονος είναι πάντα γεμάτη κόσμο και πανάκριβη. Αναζητώντας τις νέες τάσεις στις διακοπές του 1%, το Business Insider κατέληξε σε αυτό που ονομάζει «surf-and-turf travel», δηλαδή μία εβδομάδα σε ξενοδοχείο ή βίλα και μία εβδομάδα σε σκάφος.

Οι πελάτες των εταιρειών αυτών δεν θέλουν τα φανταχτερά γιοτ στο στυλ των Ρώσων ολιγαρχών, αλλά άνετα σκάφη με μεγάλους και όμορφους χώρους, ξαπλώστρες και παιχνίδια για τη θάλασσα.

Οι δισεκατομμυριούχοι προτιμούν ιδιωτικά νησιά και ξενοδοχεία τα οποία είναι ολόκληρα κλεισμένα για την παρέα τους. Η Μποτσουάνα είναι ένας αγαπημένος προορισμός των δισεκατομμυριούχων. Και, ο απόλυτος απομονωμένος προορισμός βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν διαφημίζεται, για να μην τον μάθουν οι πολλοί. Πρόκειται για ένα ακίνητο στο Πόρτο Χέλι, που μοιάζει περισσότερο με ένα μικρό χωριό, αφού αποτελείται από επτά κατοικίες, διαθέτει τη δική του πλατεία αλλά και ταβέρνα. Κοστίζει 185.000 δολάρια για μία εβδομάδα και ανήκει σε έναν εφοπλιστή ο οποίος το έχτισε για τον εαυτό του, λέει ο Edward Granville, διευθυντής της Red Savannah, μιας εταιρείας του Λονδίνου που δουλεύει με πλούσιους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Και πρέπει να σε εγκρίνουν για να το νοικιάσεις.