Βράδυ Τρίτης. Δεκάδες παπαράτσι βρίσκονται έξω από γνωστό club της Νέας Υόρκης, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι εκεί βρίσκονται δύο star της showbiz. Και τις πρωινές ώρες η είδηση επιβεβαιώνεται και τα φλας παίρνουν… φωτιά. Πρώτα βγαίνει ο Leonardo DiCaprio και μετά από λίγο ακολουθεί το νέο μεγάλο αστέρι του modeling, η Nina Agdal. 

Αφού κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τους φωτογράφους, στο τέλος επιβιβάζονται στο ίδιο αυτοκίνητο και χάνονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το τι έγινε στη συνέχεια μάλλον το ξέρουν μόνο οι δυο τους. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς η είδηση είχε βγει: το 21χρονο μοντέλο είναι η νέα κατάκτηση του… λύκου της Wall Street

Και η Agdal πλέον έχει μπει στη λίστα του DiCaprio – αυτή η λίστα που είναι γεμάτη με κατακτήσεις και περιέχει μερικές από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Leonardo είναι ένας από τους πλέον φανατικούς εργένηδες του Hollywood και του αρέσει να περνάει καλά. Άρα πάντα μαζί με τα πάρτι και τους διάσημους φίλους του, θέλει να έχει μαζί του και sexy παρουσίες. Κάτι που έκανε από τότε που ήταν πιτσιρικάς. 

Δείτε τη λίστα του Leonardo DiCaprio και προσπαθείστε να μην ζηλέψετε (αλήθεια, δεν ξέρουμε πως θα γίνει αυτό).