Τη λένε Chessie King και είναι άλλη μια blogger του Instagram. Ή μάλλον, θα μπορούσε να πει κανείς πως, ήταν άλλη μια blogger του Instagram, αφού προσφάτως η Chessie ξέφυγε πολύ απ’ αυτή την κατηγορία.

Βλέπεις, η κοπέλα πριν λίγο καιρό διεξήγαγε ένα απίθανο πείραμα. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. 

Η Chessie για χρόνια ήταν περήφανη που “άντεχε” να μην υποκύπτει στον πειρασμό του φαγητού. Είχε εμμονή με το γυμναστήριο στο οποίο πήγαινε συχνά νηστική και κατάφερνε να διατηρεί μονίμως πολύ μικρά νούμερα στη ζυγαριά της. Μέχρι που κάποια στιγμή, αποφάσισε πως όλο αυτό δεν είχε νόημα. Άρχισε λοιπόν να τρέφεται φυσιολογικά, να απολαμβάνει το φαγητό και να χαίρεται τη ζωή της. Τότε ωστόσο άρχισαν να την ενοχλούν διάφορα “τρολ” του Instagram. 

Την κορόιδευαν για το σώμα της, τα κιλά και την εμφάνισή της. (Παρεμπιπτόντως, το σώμα και η εμφάνιση την οποία χλεύαζαν τα “τρολ” είναι… αυτή!).

Η Chessie ωστόσο δεν μάσησε. Όχι μόνο δεν σταμάτησε να χαίρεται τη ζωή της, αλλά με τη βοήθεια του Cybersmile (μιας οργάνωσης κατά του διαδικτυακού μπούλινγκ) ανάγκασε τους επικριτές της να πάρουν μέρος σε ένα παράδοξα έξυπνο πείραμα. Κάθε φορά που κάποιοι την έκριναν άσχημα για ένα χαρακτηριστικό της, η κοπέλα το “εξαφάνιζε” χρησιμοποιώντας φίλτρα και άλλες ιδιότητες του photoshop.

Στην αρχή λοιπόν την είπανε χοντρή, κι εκείνη έγινε έτσι:

Ύστερα της έγραψαν ότι είναι πολύ παχιά τα χέρια της, οπότε η Chessie έγινε έτσι:

Τότε ανακάλυψαν πως είναι πρόβλημα τα πόδια της, οπότε η κοπέλα έγινε έτσι:

Όμως ό,τι κι αν έκανε η Chessie, το Instagram επέμενε πως είναι άσχημα. Μια έφταιγαν τα φρύδια της…

Την άλλη έφταιγε η μύτη, τα μάτια και τα χείλη της…

Τελικά η τόσο όμορφη στην αρχή, κοπέλα (γνώμη μας!) κατέληξε… έτσι!

Και για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο το αποτέλεσμα του πειράματος της Chessie, δες ολόκληρο το βίντεο με την κατά παραγγελία “μεταμόρφωσή” της.

Δες εσύ το πριν και το μετά και πες μας: Ποια εκδοχή της κοπέλας προτιμάς; Τη δική της, ή του ίντερνετ; 

Μη μασάτε κορίτσια! Μια χαρούμενη γυναίκα είναι μια όμορφη γυναίκα. Χαρείτε τη ζωή και μην ακούτε κανέναν. (Γιατί με τόση ηλιθιότητα που κυκλοφορεί ελεύθερη, μια όμορφη γυναίκα μπορεί να καταλήξει… Τρόμος!!).