To online κατάστημα Bill Cost σας προσφέρει εντυπωσιακά ρούχα όπως γυναικεία παντελόνια, παντελόνες & τοπ σε χαμηλές τιμές που σας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό σας.

Ζιπ κιλότ: Το νέο trend που ήρθε για να μείνει

Οι περισσότερες συνδυάζουν τις παντελόνες με ψηλά τακούνια, γυναικεία τοπ και μπλούζες με εντυπωσιακά details. Στην πραγματικότητα όμως οι ζιπ κιλότ συνδυάζονται με κάθε ρούχο ακόμα και casual. Η κρεπ παντελόνα με πιετάκια και κούμπωμα με φερμουάρ στο πίσω μέρος είναι στη διάθεσή σας, με ένα κλικ.

Για εσάς που αγαπάτε το εμπριμέ: Η πιο άνετη παντελόνα!

Ένα από τα πιο άνετα γυναικεία παντελόνια είναι αναμφισβήτητα οι παντελόνες με λάστιχο. Πρόκειται για τα πιο πολυφορεμένα ρούχα που βλέπουμε την άνοιξη-καλοκαίρι στην πόλη. Συνδυάζονται με το casual και προσφέρουν άνεση ακόμα και αν τα φοράτε από το πρωί ως το βράδυ. Αγοράστε με δωρεάν μεταφορικά τη φαρδιά παντελόνα εμπριμέ

Όλη η νέα συλλογή με ανοιξιάτικα παντελόνια & παντελόνες Bill Cost είναι ένα κλικ μακριά.

Μπεζ φούστα για girly εμφανίσεις

Οι πιέτες είναι ένα από τα girly στοιχεία που προσφέρουν στην γυναίκα μία ολοκληρωμένη λύση για όλες τις περιστάσεις. Επιλέξτε την passe partout μπεζ φούστα Bill Cost για να είστε άνετες και εντυπωσιακές. Αποτελείται από 97% βαμβάκι και λίγη λίκρα.

Μπλούζα ζέρσευ V σε λευκό

Όταν ανοίγει ο καιρός τα χαρούμενα χρώματα και το λευκό πρωτοστατούν στην γκαρνταρόμπα σας. Επιλέξτε ένα αμάνικο τοπ για να το συνδυάζετε με όλα τα σας τα outfit. Βρείτε το εδώ.

Navy μπλούζα – ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι

Καλοκαίρι και άνοιξη χωρίς μπλε δεν γίνεται! To ριχτό μπλε τοπ Bill Cost με ασύμμετρη ποπλίνα είναι η καλύτερη επιλογή. Βρείτε το μαζί με τα τοπ της νέας συλλογής!

Τα επώνυμα ρούχα Bill Cost είναι στη διάθεσή σας. Ξεκινήστε τις αγορές σας με δωρεάν μεταφορικά και προνομιακές τιμές.