Δεν θυμάμαι να ‘χουν κάνει άλλη φορά τόσο ντόρο στην Ελλάδα οι γαλλικές εκλογές. Λογικό όμως. Απ’ τη μια η Μαρίν Λεπέν και το τέρας της ακροδεξιάς, απ’ την άλλη ο Μακρόν – πρώτος υποψήφιος πρόεδρος χωρίς κομματική γραμμή… Τι εννοείς χεστήκαμε γι’ αυτά; Τι εννοείς να κοιτάξω τη γυναίκα του;; Τι εννοείς τον περνάει 25 χρόνια;;;

Κι όμως ρε φίλε, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς… χτενίζουμε κανταΐφια. Χαλάλι όμως. Μετά τις πιέσεις που δέχτηκα να τοποθετηθώ κι εγώ περί της 60άρας συζύγου του Μανωλάκη (του Μακρόν ντε) θα το κάνω λακωνικά: Έμπαινα.

Κι επειδή το ξέρω ότι κι εσύ έμπαινες αλλά φοβάσαι να το παραδεχτείς, ορίστε φίλε μερακλή αναγνώστη μου: 10 τύποι που το αποδέχτηκαν, το παραδέχτηκαν και κάνουν τη ζωάρα τους με μεγαλύτερες γυναίκες. Ωραίοι, μετράνε, και μας έχουν όλους γραμμένους. Και μαγκιά τους, αν θες τη γνώμη μου!

 

Hugh Jackman (Deborra – Lee Furness, 13 χρόνια μεγαλύτερη)
O επίτιμος πρόεδρος της λίστας. Γνώρισε τη Ντέμπορα – Λι στα ντουζένια της, ενώ εκείνος ήταν τσούτσεκος που γυρόφερνε σε Αυστραλιανές σειρές. Από τότε πέρασαν χρόνια, ο Τζάκμαν έγινε Γούλβεριν, και φαίνεται να μπήκε στο πετσί του αγέραστου υπεραιωνόβιου σούπερ ήρωα, αφού ακόμα φτύνει το ρολόι και ξεφαντώνει με τη Ντέμπι (που ντάξει, δεν τη λες και καλοκρατημένη).

 

Guy Ritchie (Madonna, 10 χρόνια μεγαλύτερη)
Οι κακές γλώσσες λένε πως όλο αυτό έγινε για να βρει χρήματα και άκρες με το Χόλιγουντ. Όπως και να ‘χει, ο ιδρυτής του γρήγορου, κουλ σινεμά έμεινε παντρεμένος με την Άννα Βίσση της Αμερικής για μια οκταετία, μέσα στην οποία γύρισε τις δύο χειρότερες και τις δύο (απ’ τις τρεις) καλύτερες βρετανικές ταινίες του. Αυτό θα πει γάμος με σκαμπανεβάσματα.  

 

Ryan Gosling (Εva Mendes, 7 χρόνια μεγαλύτερη)
Δεν είναι τίποτα τρομερό η διαφορά τους (σε σχέση με άλλους κι άλλους εδώ μέσα), όμως κάτι το baby face του Γκόσλινγκ, κάτι η “ο,τι γουστάρω θα σε κάνω” φατσάρα της Ευάρας, η φάση βρομάει οιδιπόδειο από χιλιόμετρα. Πόσο μάλλον που ο Ράιαν κάθε τόσο μας τα κάνει τσουρέκια τονίζει πόσα χρωστάει στη γυναίκα του, που κάθε πρωί του ετοιμάζει τα δημητριακ… εεε, που είναι πάντα στο πλευρό του!

  

Ben Foster (Robin Wright, 15 χρόνια μεγαλύτερη)
Όπα μάγκες! Όλα κι όλα. Για τις περισσότερες μεγαλοκοπέλες της λίστας ψήνομαι, σ’ αυτήν εδώ υποκλίνομαι! 15 χρόνια και κολοκύθια, ο “μικρός” έκανε καλά την Κλαιρ Άντεργουντ. Η οποία παρεμπιπτόντως είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε κούγκαρ (όνομα και πράγμα!) τώρα τελευταία. Και έχει και φοβερό τύπο. Οπότε, στα βήματα σου Μπεν, και καλό σαφάρι να ‘χουμε oι λεύτεροι!

 

Ashton Kutcher (Demi Moore, 15 χρόνια μεγαλύτερη)
Ντάξει, εδώ η πιπίλα κράτησε χρόνια, με τον Κούτσερ τελικά να απογαλακτίζεται και τη Ντέμι να το παίζει teenager για να τον φέρει πίσω. Όπως και να ‘χει ο τυπάκος πέρασε βέρες με ένα απ’ τα πιο καυτά sex symbols των 90’ς (που στάνταρ το ‘χε πόστερ στο δωμάτιό του), και οι απανταχού μιλφοκυνηγοί τον φθονούμε μπόλικα γι’ αυτό.

  

Aaron Taylor – Jonshon (Sam Taylor – Johnson, 24 χρόνια μεγαλύτερη)
Καλά, εσύ κι αν είσαι! Όταν η Σαμ ξεκίνησε τις πρώτες εκθέσεις φωτογραφίας, ο Άαρον γεννιόταν. Όταν εκείνη παντρεύτηκε πρώτη φορά, εκείνος ήταν τριών. Μα ο κύριος Kick-Ass είναι ο επικότερος μιλφάκιας ever existed, μα η κυρία 50 Αποχρώσεις του Γκρι είναι το πιο επιθετικό κούγκαρ της γης, το αποτέλεσμα είναι ίδιο: να ζήσετε, παιδιά!

    

Tim Robbins (Susan Sarandon, 12 χρόνια μεγαλύτερη)
Ρε φίλε, το ξέρω. Ο Τιμ Ρόμπινς δεν ήτανε ΠΟΤΕ μικρός. Σύμφωνα με την ταυτότητά του πάντως (την οποία ξεκάθαρα αμφισβητώ) είναι 12 χρόνια μικρότερος απ’ την πάλαι ποτέ σύζυγό του Σούζαν Σάραντον, στην οποία πηγαίνει η δεύτερή μου υπόκλιση για σήμερα. Δεν πα να λέτε ό,τι θέλετε, εγώ τα ‘φτιαχα τώρα με τη Σάραντον, στα 70 της. Όχι στα 42 που την πήρε, πιπινάκι, ο μπάρμπα – Τιμ…

    

Zlatan Ibrahimovic (Helena Seger, 11 χρόνια μεγαλύτερη)
Αρνούμαι να χαραμίσω λέξεις για την πάρτη του. Τσάμπα μάγκας, κι από μύτη ο Ράπτης έχει καλύτερη (και μεγαλύτερη!). Οπότε συνοπτικά: Σουηδός επιθετικός, η γυναίκα του του ρίχνει (φάπες και) 11 έτη.

Gerard Pique (Shakira, 10 χρόνια μεγαλύτερη)
O πιο χαζός, εριστικός τύπος που έπαιξε ποτέ μπάλα στη Μπαρτσελόνα, έχει τη Σακίρα. Αυτό το μουτράκι, μ’ αυτή τη σωματάρα (!) τα ‘χει Μ’ΑΥΤΟΝ τον μάπα, κι έχω ακούσει μέχρι ότι τον “τύλιξε” επειδή τον περνάει μια δεκαετία. Ναι, μη χαθεί το κελεπούρι! Γελάω για να μην κλάψω… 

  

Γιώργος Μπόγρης (Έλλη Κοκκίνου, 18 χρόνια μεγαλύτερη)
Οι πικρόχολοι λένε ότι χαράμισε την καριέρα του για μια γυναίκα. Ό,τι θα άφηνε δηλαδή κάποιος την Κοκκίνου για να κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό (ή στον Ολυμπιακό) ξέρω ‘γω. Άντε από δω ρε ψευταράδες! ΠΑΟ – Έλλη διπλό απ’ τα αποδυτήρια, Γιώργαρε, κι ας ψήφιζε η μαντάμ όταν εσύ γεννιόσουνα. Ή μάλλον, ακριβώς γι’ αυτό.