Διεθνής Ημέρα κατά της Πορνείας σήμερα και εμείς φτιάξαμε ένα video για όλους αυτούς μου βασανίζονται και υποφέρουν. Η παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων, με σκοπό την οικονομική και σεξουαλική εκμετάλλευση συγκροτεί το πεδίο μιας σύγχρονης μορφής δουλείας. Αποτελεί υποβάθμιση της κοινωνίας.

Η μετακίνηση τεράστιων πληθυσμών ανθρώπων, συνήθως παράτυπη στον μεγαλύτερο όγκο της και οι άθλιες οικονομικές συνθήκες, έχουν σαν αποτέλεσμα έναν τεράστιο αριθμό γυναικών και παιδιών να διακινούνται για σεξουαλική κακοποίηση.

Μέχρι και 5 ευρώ μπορεί να δώσει ένας άντρας στα στενά της Αθήνας, για να αγοράσει ικανοποίηση από γυναίκες- πτώματα. Για 5 ευρώ, οι γυναίκες αυτές είναι διατεθειμένες να ανεχτούν τα βίτσια του κάθε μάγκα, που θεωρεί ότι το να αγοράζει γυναίκες τον κάνει άντρα. Χωρίς προφυλάξεις, αποκτούν ασθένειες και γυρνούν σπίτι τους, αγκαλιάζουν τη γυναίκα και τα παιδιά τους. Μετά βγαίνουν στα κανάλια και ωρύονται, κάνοντας πλάτες σε γελοίους υπουργούς που διαπομπεύουν οροθετικές πόρνες, στις τηλεοράσεις. Σε μια χώρα που η πορνεία είναι νόμιμη άλλωστε, όλα επιτρέπονται!

Δεν είναι πόρνες, είναι κακοποιημένες ψυχές στο έλεος κάθε αρρωστημένου μυαλού. Κανένα πλάσμα σε αυτόν τον κόσμο, δεν ονειρεύτηκε βρώμικα σεντόνια γεμάτα αλκοόλ, αίμα, πρέζα και σωματικά υγρά.

Δεν ξέρω αν αντέχεις να μιλήσουμε για το τι συμβαίνει στα παιδιά! Δεν ξέρω αν αντέχω να σκεφτώ πόσο αδύναμοι είμαστε μπροστά σε ένα τεράστιο κύκλωμα παιδικής πορνείας, με συνένοχους ανθρώπους που δεν μπορούμε να φτάσουμε.

Μπορούμε όμως να φωνάξουμε μέχρι να κλείσει η φωνή μας, να παλέψουμε για όλους αυτούς που δε θα γνωρίσουμε ποτέ, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ. Ένας άνθρωπος που κακοποιείται μπορεί να είναι οπουδήποτε, να μοιάζει με τον οποιοδήποτε. Είναι γυναίκα, άντρας ή παιδί! Εσύ και εγώ, μπορεί να είμαστε το χέρι που θα κλείσει την πληγή που αιμορραγεί.

Κανένας άνθρωπος μόνος! Κανένας άνθρωπος στην πορνεία!