Αγαπημένη προβοκατόρισσα έχεις βαρεθεί να ακούς ατάκες-καραμέλα από τον σύντροφό σου; Είναι τέλειος, αν εξαιρέσεις κάποια μικρά ελαττωματάκια; Είδες, φαντάζομαι το θέμα των αγοριών για τα παράπονα που έχουν οι άνδρες από τις γυναίκες. Ε, λοιπόν, περνάμε στην αντεπίθεση. 10 αθώα πραγματάκια που κάνουμε και τους ενοχλούν, αυτοί; 11 που υπομένουμε στωικά εμείς (έτσι, για να έχουμε τον τελευταίο λόγο).

Μη με παρεξηγήσετε. Τους άνδρες τους αγαπάμε. Πολύ! Αλλά να, κάνουν κι εκείνοι κάποια πράγματα που -πώς να το θέσω κομψά;- μας τη σπάνε ενίοτε.

1. Θεωρούν απαξιωτικό να ζητήσουν οδηγίες
Δεν πα να έχουν βγει από τον δρόμο τους και να μην έχουν ιδέα προς τα πού πρέπει να πάνε, δεν θα ρωτήσουν ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΝ. Ακόμη κι όταν έχετε χαθεί εν μέσω χωραφιών και άγνωστων περιφερειακών λεωφόρων.

Κλασική του ατάκα: «Το ’χω αγάπη μου, ηρέμησε!»

2. Δεν βάζουν το καπάκι στην οδοντόκρεμα
Είναι κάτι (να ‘ταν ένα) από αυτά που «ξεχνάνε» στην τουαλέτα.

Κλασική του ατάκα: «Αφού θα την ξαναπλύνω μετά μωρό μου, τι πειράζει;»

3. Χαλάνε όλο το ζεστό νερό
Σαν άλλες Κλεοπάτρες μπανιάρονται με το πάσο τους, χρησιμοποιώντας ενίοτε ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ αφρόλουτρο, ξυρίζονται, ελέγχουν τα μαλλιά τους, κάνουν γκριμάτσες στον καθρέφτη. Κατά τα άλλα εμείς κάνουμε 10 ώρες να ετοιμαστούμε.

Κλασική του ατάκα: «Θα βγεις επιτέλους από το μπάνιο;» 

4. Αδιαφορούν για τους ενδυματολογικούς σου κανόνες
Εντάξει. Για πολλούς άνδρες το ντύσιμο αρχίζει και τελειώνει σε τζιν και τισερτάκι, άντε και κανά πουκάμισο στο τσακίρ κέφι. Όταν τους λέμε να βάλουν κάτι άλλο, κάνουν ότι δεν ακούνε και συχνά καβγαδίζεις μαζί τους γι’ αυτόν τον λόγο.

Κλασική του ατάκα: «Γιατί δηλαδή να μην βάλω μαύρο πουκάμισο στον γάμο του Αντώνη;».

5. Αποφεύγουν να μιλήσουν για τη σχέση σας
Νομίζω ότι η φράση-εφιάλτης «θέλω να μιλήσουμε για μας, για το πού πάει αυτή σχέση» πρέπει να στοιχειώνει πολλά λατρεμένα αγόρια εκεί έξω. Το αστείο είναι όταν, για να μη σου χαλάσουν το χατίρι, παίρνουν βαθιά ανάσα τύπου «όσο πιο γρήγορα αρχίσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσουμε» και με ύφος οσιομάρτυρα κάνουν ότι ακούνε. 

Tip: Σε μια τέτοια στιγμή, δοκίμασε να του χαμογελάσεις τσαχπίνικα, λέγοντας: «Τι είπα τώρα;».

Κλασική του ατάκα: «Άσε με να διαβάσω κάτι στο κινητό, σε ακούω, πες μου!».

6. Τρώνε σαν τα μωρά
Την ώρα που εσύ λιμοκτονείς τρώγοντας μαρούλια, πασχίζοντας να χάσεις, επιτέλους, τα ρημάδια τα παραπανίσια κιλά, εκείνοι θέλουν φαγητό κάθε τρεις και λίγο. Και όταν λέμε φαγητό, εννοούμε πλήρες γεύμα. Σαλάτα, κυρίως πιάτο ΚΑΙ επιδόρπιο. Και σε κράζουν κιόλας, αν δεν έχει «κανονικά» αναψυκτικά στο ψυγείο ή μπύρες.

Κλασική του ατάκα: «Θα το πάρω ύψος» 

7. Σσσσσστ. Έχει ματς
Την Παρασκευή παίζει ο Θρύλος, την Κυριακή θέλουν να δουν όλες τις αθλητικές εκπομπές και άλλα ηχηρά παρόμοια. Αν είσαι έξυπνη, κανόνισε να κάνεις κάτι με την παρέα σου, γιατί αλλιώς θα έχεις γκρίνια και σε αυτή την περίπτωση δεν θα σου περάσει.

Κλασική του ατάκα: «Μπορείς να περνάς ΠΙΣΩ και όχι ΜΠΡΟΣΤΑ από τον καναπέ;».

8. Νιώθουν πολύ άνετα, πολύ γρήγορα
Όταν περάσει κάποιο διάστημα και η σχέση έχει αρχίσει να παλιώνει, αρχίζουν να κάνουν κάποια ελαφρώς άκομψα αστεία και τους ξεφεύγουν(;) και κάποιοι, φυσιολογικοί κατά τα άλλα, ήχοι, που, όμως, σε φέρνουν σε αμηχανία.

Κλασική του ατάκα: «Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ! Νομίζω πως σ’αγαπώ.»

9. Έχουν το άγχος της επίδοσης
Τρελαίνονται να τους καμαρώνεις και να τους παινεύεις, ειδικά για τις ερωτικές τους επιδόσεις. Τι κι αν εσύ προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι το σεξ δεν είναι διαγωνισμός; Εκείνοι θέλουν να σε ακούνε να το λες. Μην τους χαλάς το χατίρι. Όλοι θέλουν πού και πού ενέσεις αυτοπεποίθησης από το άλλο τους μισό.

Κλασική του ατάκα: «Μα, δεν είμαι ο καλύτερος;» 

10. Μιλάνε ακόμη με τις πρώην
Έχουν μια άνεση με τις πρώην που, ακόμη κι αν δεν έχεις λόγο να τον υποπτευθείς, πώς να το κάνουμε, σε ενοχλεί. Δοκίμασε να το συζητήσεις με ηρεμία και μην κάνεις αντίποινα.

Κλασική του ατάκα: «Τι να θέλει, μωρέ, απλά να δει πώς τα πάω…»

10+1. Δεν είναι ρομαντικοί (όσο θα θέλαμε)
Τι κι αν έχει ένα φεγγάρι «να», με το συμπάθιο, κι εσύ θέλεις αγκαλίτσες και γούτσου-γούτσου. Εκείνοι προτιμάνε να βγείτε για ποτάκι ή να δούνε μία ταινία περιπέτειας, αντί για την αγαπημένη σου ρομαντική κομεντί (για 100στή φορά – να τα λέμε κι αυτά).

Κλασική του ατάκα: «Κάθε τρεις και λίγο έχει πανσέληνο, πώς κάνεις έτσι;».

Προσωπικές εμπειρίες και βιώματα, φυσικά και είναι ευπρόσδεκτα. Βγάλτε τα από μέσα σας με ένα σχόλιο wink