Το σημερινό αφιέρωμα της λατρεμένης στήλης Pro.Misses δεν είναι απλά ένα αφιέρωμα σε ακόμα μία αγαπημένη φίλη-συνάδελφο-φαντασίωση, είναι κατηχητικό σχολείο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Γι’αυτό και θα σε διδάξει γυναικεία ορολογία με φωτογραφία, video και επεξήγηση. Για να κατανοήσεις σωστά κάποια βασικά πράγματα και να περάσεις στην επόμενη πίστα (ούτε που ξέρουμε ποια είναι κι αν υπάρχει). 

Όλα αυτά επειδή το γυναικείο κορμί το λατρεύουμε και το σεβόμαστε πιο πολύ και από τη μάνα μας στο μαιευτήριο. Και επειδή τη στήλη την διαβάζουν και γυναίκες, είναι εδώ για να συμφωνήσουν πως αυτό το μαγικό σημείο που είδες στη φωτογραφία που σε έφερε σε αυτό το άρθρο, λέγεται “Magic Gap” ή κατά Μπαμπινιώτη: Μαγικόν Κενόν.  

Το Google Translate το μεταφράζει ως “Μαγικό Χάσμα” και μάλλον μεταφορική σημασία θα έχει. Είναι συγκριτικό πλεονέκτημα το άτιμο, όνειρο και βασικό συστατικό των καλύτερων παραμυθιών που γράφτηκαν σε σπίτια με τζάκι, θέα και άστατα κρεβάτια. 

Και επειδή η ποίηση κυβερνά τα μυαλά μας αυτή τη δύσκολη ώρα της πιο γαμάτης μέρας (Παρασκευή έχουμε εδώ) σου βρήκαμε κα-τα-το-πι-στι-κό-τα-το βίντεο για να καταλάβεις τι εστί “Magic Gap” και πως θα το αναγνωρίσεις. 

Και επειδή το βίντεο μπορεί να σε ζάλισε και να σου διατάραξε τη προσοχή, με τρόπο στατικό (και εντυπωσιακό) σου προσφέρουμε όλα τα κορίτσια που συνάντησες παραπάνω σε ένα συγκλονιστικό gallery. Προσφορά του αγαπημένου Instagram. Enjoy (again)! 

Secret Spot: Στο παρελθόν η Έλσα και η Gigi έχουν περάσει το κατώφλι του Provocateur. Enjoy again and again.