H Helen Owen (καμία σχέση με τον Μιχαλάκη από το Λίβερπουλ) είναι ένα πανέμορφο μοντέλο από το Λος Άντζελες που εκτός από το λογαριάσμο της στο Instagram όπου τροφοδοτεί το αντρικό κοινό με μπόλικη ομορφιά, δραστηριοποιείται ιδιαίτερα και στο Snapchat. Για την ακρίβεια, το Ελενάκι μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί η βασίλισσα του Snapchat. 

Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό, δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα. Άπλα έχε στο νου σου ότι όσο περνάει ο καιρός θα το ακούς όλο και περισσότερο. Αυτό γιατί το Snapchat είναι μια εφαρμογή μέσα από την οποία μπορείς να στέλνεις φωτογραφία, βίντεο ή κείμενο (snaps λέγονται όλα αυτά) η οποία θα υπάρχει για 1 έως 10 δευτερόλεπτα και μετά θα διαγράφεται για πάντα από τους servers της εταιρίας. Αυτή τη στιγμή, τα snaps είναι περισσότερα από τα tweets και αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο, αλλά όσο περνάει ο καιρός, θα δείτε ότι αυτό θα αλλάξει.

Για το κορίτσι λέγαμε όμως.

Η Ελένη (από τότε που ήρθε διακοπές στη Σαντορίνη είναι επίτημη Ελληνίδα) παίζει μπαλίτσα στην εφαρμογή που προαναφέραμε και φανταζόμαστε πόσα μάτια θα έχει κάνει να γουρλώσουν με αυτά που στέλνει στο Snapchat. Αν τα πείτε ποτέ, να της μεταφέρετε την αγάπη μας.

Και μη ρωτήσετε ποια Ελένη…