Ίσως το ομορφότερο χαμόγελο που έχουμε φιλοξενήσει ποτέ σε αυτή τη στήλη. Και δεν είναι μόνο αυτό, όπως θα παρατηρήσετε. Η εκθαμβωτική Tina Louise έχει (μόνο) 739.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στους οποίους αρκετά συχνά παρουσιάζει προκλητικές φωτογραφίες, κερδίζοντας με το σπαθί της αποθεωτικά σχόλια. 

Το σημερινό μας κορίτσι έχει στο ενεργητικό του φωτογραφίσεις στα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά του κόσμου ενώ έχει γυρίσει και αρκετά video στα οποία αναδεικνύει τα κάλη της. Είναι από την Αυστραλία που είναι μεγάλη “μοντελομάνα” και έχει μεγάλη αγάπη για το σκυλάκι της το οποίο και συνεχώς φωτογραφίζει. 

Έχει μπόλικα tattoo και αυτός είναι ένας λόγος για να την αγαπήσουμε λίγο περισσότερο. Αν και, να το τονίσουμε αυτό, είχαμε πει εξαρχής πως με το υπερβολικά σέξι και προκλητικό θα είμαστε εκρατείς. 

Για να δικαιολογήσουμε το παραστράτημα έχουμε α. photoshoot backstage video και β. εκτενές (χάσιμο) gallery. Διαλέξτε, απολαύστε υπεύθυνα και δικαιολογήστε μας που ξεφύγαμε λιγάκι… 

https://www.youtube.com/watch?v=yZKNS7c3Z9g

Εις το επανιδείν.