Φαγάδικα του κόσμου σε προκαλούν να φας ένα σκασμό και δεν θα πληρώσεις. Το ’χεις;

Ένεκα που είναι μέρα μπριζόλας. Για την άλλη "επέτειο" θα πούμε άλλη φορά...

Φαγάδικα του κόσμου σε προκαλούν να φας ένα σκασμό και δεν θα πληρώσεις. Το ’χεις;

Ένεκα που είναι μέρα μπριζόλας. Για την άλλη "επέτειο" θα πούμε άλλη φορά...


Vodafone TV. Δες δωρεάν το 1ο επεισόδιο της σειράς El Embarcadero.Υπάρχουν πολλές γοητευτικές λέξεις και φράσεις σ' αυτό τον κόσμο, όμως λίγες μόνο είναι τόσο γοητευτικές όσο εκείνες οι δύο λέξεις. Ξέρεις, εκείνες οι δύο λέξεις που κάθε άνθρωπος θέλει ν' ακούει στη ζωή του όσο μπορεί πιο συχνά. Όχι ρε, τι "σ' αγαπώ" κι αηδίες! "Τσάμπα φαγητό".


Υπάρχουν λοιπόν μαγαζάρες στον κόσμο που τις λένε συχνά. Αν έχει κότσια, αν είσαι πραγματικά δυνατός στην υψηλή τέχνη του φαγητού μέχρι να σκάσεις, υπάρχουν καταστήματα που σε επιβραβεύουν αφού τρως και δεν πληρώνεις τίποτα. Δες μερικά εδώ παρακάτω, με την ελπίδα να έρθουν σύντομα και στην Ελλάδα. Εδώ που μας αρέσουν πολύ, τέτοιες προκλήσεις!

Στο Hwy 55 Burgers Shakes & Fries σε προκαλούν ευθέως: φάε όλο το μπέργκερ που κρατάει ο κύριος από κάτω, και δεν πληρώνεις τίποτα!

Το Tre Ragazzi's Italian Cafe προκαλεί κάθε λάτρη της ιταλικής κουζίνας: 2,7 κιλά καλτσόνε! Το τρως; ΔΕΝ το πληρώνεις. (Το πληρώνεις σε σόδα μετά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...).

Λέγεται Beau Jo's και ξεκαθαρίζει: αν μπορείς να φας το πρωινό "πρόκληση των 14ων" μέσα σε μια ώρα, φύγε χωρίς ν' αγγίξεις πορτοφόλι.

Γνώμη μας; Το 'χουμε!

Λοιπόν: 1,3 κιλά μπέργκερ, 6 πίτες, 6 φέτες τυρί, μπόλικο μπέικον, κεφτεδάκια, τσένταρ και σος με το κιλό! Οι Jp Bombers γελάνε όσο σου λένε "φά' το και δεν θα πληρώσεις. Πολλοί προσπάθησαν...".

O σωστός ο πιτσαδόρος έχει πίτσα με το μέτρο. Και στη Gusano's Chicago-Style Pizzeria έχουν ακριβώς αυτό: πίτσα με διάμετρο ένα μέτρο! Φυσικά τσάμπα αν τη φας μόνος σου ολόκληρη.

"Φέρε την παρέα σου σ' εμάς", λένε στο Clinton's Station Diner "και ζήτα το κόμπο-μπέργερ Όλυμπος. Άμα το καταφέρετε, είστε θεοί. Και οι θεοί δεν πληρώνουν".

Φυσικά υπάρχουν πάντα και τα κεράσματα με κάθε "νέα εγγραφή", όμως αυτά δεν είναι για μας. Εμείς έχουμε τα γερά στομάχια και το φαΐ μας το κερδίζουμε στη μάχη με πιρούνι και με χέρι!

Δες και το προηγούμενο
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα