Τα burgers για πολλούς είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ φαγητό! Και δεν έχουν άδικο, είναι! Τα έχουν όλα. Καλοψημένο ψωμάκι, ζουμερό μπιφτέκι, λαχανικά, μοναδική sauce και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του και να κάνει τα σαλάκια μας να τρέχουν…

Τα Goody’s μας έμαθαν πώς πρέπει να είναι το σωστό το Burger. Πριν δεν είχαμε ιδέα… Μας πήγαν μάλιστα και στο επόμενο λέβελ, γνωρίζοντας μας και τις διάφορες παραλλαγές που μπορεί να έχει ένα burger.  Τι να πρώτο-θυμηθώ; Το Chili; Το επικό Green και το Golden ή μήπως την extreme έκδοση του cheeseburger; Όποια και να είναι τα γούστα σου στα burgers, τα Goody’s Burger House έχουν σίγουρα την πρόταση που θα σε καλύψει.

Το μπιφτέκι για πολλούς παίζει τον βασικότερο ρόλο σε ένα Burger. Δεν τους αδικώ, όμως μάλλον δεν έχουν δοκιμάσει Pulled Burger!!! Μιλάμε για την απόλυτη Burger γκουρμεδιά με μοναδική γεύση και ΧΩΡΙΣ μπιφτέκι. 

Το Pulled Meat έχουν τις ρίζες του στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ που οι άνθρωποι εκεί, έχουν κάνει ψήσιμο του κρέατος, επιστήμη. Τι είναι όμως αυτό το Pulled Meat; Μπιφτέκι πάντως ΔΕΝ είναι. Είναι κάτι ακόμα καλύτερο! 

Το “Pulled Meat” είναι κρέας (χοιρινό ή μοσχάρι), που μαγειρεύεται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες αφού πρώτα έχει μαριναριστεί με διάφορα καρυκεύματα και φυσικά barbeque sauce. Αν δεν έβαζαν εκεί  στον Νότο, bbq sauce που θα έβαζαν άλλωστε; Το αποτέλεσμα όλης αυτής της τελετουργίας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Φαντάσου λοιπόν αυτό το σούπερ ζουμερό κρέας, ανάμεσα σε δύο μαλακά ψωμάκια και χωρίς πολλά-πολλά για παρέα….

Στάματα τώρα να το φαντάζεσαι κι έλα να το δοκιμάσεις! 

Τα Goody’s φιλαράκο, σου προσφέρουν την δυνατότητα να γευτείς τα Original Hellmann’s BBQ Pulled Burgers σε δύο διαφορετικές εκδοχές. BBQ Pulled Beef και BBQ Pulled Pork τα ονόματα αυτών και τα υπόλοιπα ανήκουν πλέον στην ιστορία. Ναι καλά ακούς! Κάπου εκεί στο βάθος ένα μπιφτέκι κλαίει που πλέον έχασε τον πρωταγωνιστικό του ρόλο…

Ξεκινάμε με το BBQ Pulled Beef που στην ουσία είναι “σιγομαγειρεμένο” μοσχάρι μέσα σε original Hellmann’s BBQ sauce και μυρωδικά, πάνω σε αφράτο ψωμάκι brioche παρέα με μπέικον, τριμμένο τυρί edam, μαγιονέζα και κρεμμύδι κι ακόμη λίγη original BBQ sauce από τη Hellmann’s.  ΧΑΜΟΥΛΗΣ!

Το BBQ Pulled Pork από την άλλη είναι ζουμερά κομμάτια “σιγομαγειρεμένου” χοιρινού μέσα σε αφράτο ψωμάκι brioche, παρέα με Original Hellmann’s BBQ sauce, coleslaw μαγιονέζα, και sriracha sauce.

Αν ένα απλό, συμβατικό burger μπορεί να σε λερώσει, τότε ετοιμάσου να λερωθείς!

Αν όπως λέει ο κανόνας, το σωστό το burger πρέπει να σου λερώνει τα χέρια τότε τα νέα Original Hellmann’s BBQ Pulled Burgers των Goody’s Burger House θα το κάνουν και με το παραπάνω θα έλεγα.

Μία τόσο πλούσια γευστική εμπειρία δεν θα μπορούσε να τελειώσει έτσι απλά

Για το τέλος σου άφησα τις πατάτες… Burger χωρίς μπιφτέκι γίνεται, όμως χωρίς πατάτες ΔΕΝ γίνεται! Dirty Fries λοιπόν και πάμε να λερωθούμε όσο γίνεται περισσότερο! Κλασικές Country style πατάτες και από πάνω τους ζουμερά κομμάτια από αργομαγειρεμένο μοσχαρίσιο/χοιρινό κρέας μαριναρισμένο σε Original Hellmann’s BBQ sauce και στην κορυφή, τριμμένη φέτα! Τι άλλο να θέλει κανείς; Α και καμιά Coca-Cola για να κατέβει καλύτερα 😉

O παράδεισος των γευστικών απολαύσεων ακούει στο όνομα Goody’s Burger House και βρίσκεται κάπου κοντά σου. Ακόμα κάθεσαι;