Street food! Τρέφω βαθιά εκτίμηση για τον άνθρωπο που εφηύρε αυτή την έννοια και έδωσε το δικαίωμα του comfort food στο δρόμο. 

Στην Αθήνα λοιπόν έχουμε ένα ολόκληρο φεστιβάλ αφιερωμένο στο Street Food, ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε το προηγούμενο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο και θα διαρκέσει για συνολικά τρία ΠουΣουΚου! Η μεγάλη έκπληξη όμως κρύβεται στο food track που έχει στήσει το Dewar’s. Φέτος, παρουσιάζει το Scotch Egg Club, μια εναλλακτική πρόταση που συνδυάζει τα καλύτερα Dewar’s Cocktails με την γαστρονομία και την τάση του street food.


Το blended Σκωτσέζικο ουίσκι έχει παρκάρει ένα υπέροχο φορτηγάκι στο 2o Athens Street Food Festival, στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ, για τις τρεις πρώτες Παρασκευές και Σαββατοκύριακα του Μαΐου. Στο Food Truck θα μπορείς να δοκιμάσεις Dewar’s Cocktails και Scotch eggs σε συνταγές του διάσημου chef, Βασίλη Καλλίδη.

Το Scotch Egg Club είναι μια τάση που μάλλον ήρθε για να μείνει. Εμείς θα το συνηθίσουμε εδώ στην Αθήνα, αλλά μετά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μαδρίτη, στο Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις. Το Scotch Egg food truck θα βρεθεί σε γαστρονομικά, και όχι μόνο festivals, ανά την Ευρώπη. Αλλά εμείς θα το έχουμε δοκιμάσει πρώτοι.