Η καρύδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη στο μυαλό μου με το καλοκαίρι!

Και αυτό γιατί τίποτα δεν φωνάζει καλοκαίρι από την πρώτη φορά που αλείφεσαι με αντιηλιακό και μυρίζει όλη η παραλία κόκονατ!

Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να φτιάξω αυτά τα super choco τρουφάκια με καρύδα, γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει να πάρω κουβαδάκια και να πάω παραλία!

Υλικά

60 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
200 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. ινδική καρύδα (100 γρ. για το μείγμα σας και 50 γρ. για την επικάλυψη)

 

Εκτέλεση

1. Λιώστε σε μπεν μαρί και σε χαμηλή θερμοκρασία τη λευκή σας σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος.
2. Αφαιρέστε από τη φωτιά και ρίξτε μέσα την ινδική καρύδα. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε μια σφιχτή ζύμη.
3. Στη συνέχεια κάντε μικρές μπαλίτσες, ρολάρετέ τα στην ινδική καρύδα που κρατήσατε στην άκρη και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για να σφίξουν.