Τα περισσεύματα από τα τραπέζια των γιορτών κρύβουν καταπληκτικούς θησαυρούς για το ταπεράκι της επόμενης ημέρας. Το σάντουιτς είναι απλή διαδικασία, υπάρχουν όμως και κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις για να γίνει σωστά η δουλειά!

Ο καλός ο μύλος δεν τα αλέθει όλα! Ο καλός ο μύλος ξέρει να διαλέγει σωστά!

Tips
1. Το ψωμί σε ένα σάντουιτς είναι το Α και το Ω! Πάντα να παίρνεις χωριάτικο ψωμί που τρώγεται και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα! Είναι ακόμα πιο νόστιμο την επόμενη μέρα όταν ψηθεί.
2. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι το σάντουιτς να είναι ζουμερό στο εσωτερικό! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείς κρέατα που έχουν χάσει όλη τους την υγρασία (όπως το κοτόπουλο ή η γαλοπούλα) αλλά κρέας που διατηρεί τη γεύση του, όπως τα κεφτεδάκια που έβαλα εγώ!
3. Το τυρί ξεραίνεται όταν μείνει εκτεθειμένο εκτός ψυγείου, στο διάστημα δηλαδή μέχρι να πας στο γραφείο. Για το λόγο αυτό προτίμησε να παίξεις με μια τυροσαλάτα ή τυροκαυτερή! Ακόμη και τζατζίκι αν είσαι ρουστίκ τύπος.


4. Δώσε τη γεύση που θες με της σως που αγαπάς. Εγώ είμαι παιδί της μουστάρδας, αλλά μπορείς να βάλεις barbeque, jack daniels sauce, pesto… Ό,τι σου ταιριάζει!
5. Στα λαχανικά αποφεύγω πάντα την ντομάτα γιατί λερώνεται το πληκτρολόγιο και το κρεμμύδι γιατί έχουμε και κορίτσια στη δουλειά. Μαρούλι, ρόκα, baby spinach θα κάνουν τη δουλειά!

Για περισσότερες συνταγές κάνε κλικ στο coolartisan.net ή ακολούθησε με στο Instagram.