Με το που εμφανίστηκαν στη ζωή μας τα wine bar αναρωτηθήκαμε πώς ζούσαμε παλιά δίχως τους! Άλλαξε η κουλτούρα στη διασκέδαση, εμπλουτίσαμε τους ορίζοντές μας και αποκτήσαμε νέες, πολύτιμες παραστάσεις για την έξοδό μας.

Γιατί, στην τελική, κάθε φορά που βγαίνουμε το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά. Και ένα (για αρχή…) ωραίο ποτήρι κρασί, λευκό ή κόκκινο ή ροζέ, ό,τι τέλος πάντων αγαπάει κανείς ανάλογα και με τη «φάση», είναι ιδανικό για να απογειώσει την εμπειρία. Συνδυαστικά με πεντανόστιμα πιάτα, αντάξια του πιο… fine dining. Εδώ τα πράγματα είναι χαλαρά, εδώ και απλά. Η γοητεία της οικειότητας.

Ας γίνουμε λοιπόν… σομελιέ και σας προτείνουμε αυτά που κατά τη γνώμη μας είναι τα πιο δυνατά wine bar της Αθήνας. Ίσως να αδικούμε κάποια, σίγουρα αδικούμε κάποια, αλλά καλή καρδιά και άσπρο πάτο! Σε ένα επόμενο αφιέρωμα…

Ta 5 καλύτερα wine bar της Αθήνας

Oinoscent

Από το 2008 μαζί μας, είναι σημείο αναφοράς στο χώρο. Με εξαιρετική κουζίνα, να τονίσουμε και να προτείνουμε. Μιλάμε για.. μεγάλη μπάλα γαστρονομικά!

Η κάβα είναι άρτια ενημερωμένη με περισσότερα από 1.000 κρασιά, ο χώρος ζεστός και φιλικός. Εδώ δεν θα δεις «δήθεν» και «λεζάντες». Εδώ θα βρεις κόσμο που αγαπάει πραγματικά το κρασί και το καλό γούστο.

Βουλής 45-47, Αθήνα

Διάβασε τη συνέχεια στο intronews