Όλα ξεκίνησαν όταν πέσαμε πάνω σε μία φωτογραφία στη σελίδα της Weber. Βέβαια, αυτό που βλέπουμε δεν είναι ένα steak σάντουιτς αλλά κομματάκια brisket μέσα σε κρουασάν. Αλλά ο παραλληλισμός έγινε, αυτό έχει σημασία. Και εντάξει, δεν θα σου ζητήσει κανείς να βρεις το κατάλληλο κομμάτι από το στήθος ενός ζώου και να ψήσεις αργά ώστε καπνιστεί. Αλλά ένα steak σάντουιτς μπορείς να το κάνεις καθώς είναι πολύ πιο εύκολο στην παρασκευή του. Ας δούμε όμως πρώτα τη φωτογραφία που μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη.

Here’s your excuse for breakfast for dinner: chopped brisket croissant sandwiches. (via: @son_of_ghost) #WeberGrills #DiscoverWhatsPossible #ItsPossible #Discover #Weber

Δημοσιεύτηκε από Weber Grills στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

 

Τώρα, ήρθε η ώρα για την χοιρινή μπριζόλα μέσα στο ψωμάκι της επιλογής σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις μια μπριζόλα λαιμού, λίγες φέτες τσένταρ, ένα κρεμμύδι και μία ντομάτα και μία πιπεριά. Καλά και δύο πιπεριές, μπορεί να σας αρέσουν και οι πράσινες και οι κόκκινες. Όσον σον αφορά το γαρνίρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουστάρδα, κέτσαπ ή  bbq sauce ή τζαζτζίκι, ας αφήσουμε τις ντροπές στην άκρη.

Πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει -προφανώς- να ψήσετε την μπριζόλα. Για να πετύχετε την ιδανικό συνδυασμό γεύσεων, θα ήταν προτιμότερο να τσιγαρίσετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και στο ίδιο τηγάνι, να ψήσετε για πολύ λίγο τα ψωμάκια. Στη συνέχεια κόψτε σε μικρά κομματάκια τη μπριζόλα και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Το τσένταρ μην ξεχάσετε!

Bonus για τους πιο ψαγμένους:

​Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber.