Κι όμως, έχουν περάσει ήδη 4 μήνες από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο με αφορμή το υπέροχο ταξίδι στη Νορβηγία που έκανε ο γνωστός ηθοποιός, πάνω σε μια Africa Twin. Μάλλον θα θυμάσαι εκείνο το στόρι που όλα τα είχαμε κανονίσει για να πάμε εμείς και τελικά για κάποιον λόγο η Honda αποφάσισε να στείλει τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Και καλά λέει, εμείς δεν είχαμε δίπλωμα. Έλεος!

Δεν γινόταν όμως ρε γαμώτο να χάσουμε τη δράση, κάτι έπρεπε να κάνουμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το ταξίδι και αφού δεν υπήρχε στις επιλογές μας το να χωθούμε σε κάποια από τις αποσκευές του Γιώργου, τη φτιάξαμε αλλιώς τη δουλίτσα. Απειλήσαμε τον Πυρπασόπουλο και εν τέλει καταφέραμε να τον πείσουμε να μας μιλά κάθε βράδυ και να μας περιγράφει αναλυτικά όλα όσα ζει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Τι το θέλαμε; Μας έκανε την καρδιά περιβόλι με όλα όσα μας έλεγε στο τηλέφωνο κάθε βράδυ. 

Να σου θυμήσουμε το κονσεπτάκι όμως…

Η Honda κάλεσε 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας από πολλές χωρές της Ευρώπης και όχι μόνο, να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι ζωής από το Όσλο μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι – το βορειότερο σημείο της Ευρώπης – στο πλαίσιο της πρώτης αποστολής Adventure Roads της Honda. Η ομάδα αναβατών με μεγάλη επιρροή – bloggers, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της βιομηχανίας – ακολούθησε μία συναρπαστική διαδρομή διασχίζοντας τις παράκτιες περιοχές της Βόρειας Θάλασσας στη Νορβηγία, με CRF1000L Africa Twin – την περίφημη μοτοσυκλέτα περιπέτειας μεγάλου κυβισμού της Honda, η οποία αναγεννήθηκε το 2016 επιτυγχάνοντας εξαιρετικές πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη. 

Ανάμεσα σε αυτούς τους 40, βρέθηκε και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ο οποίος κάθε βράδυ μας έδινε αναφορά για τα κατορθώματά του. Και τι να του πούμε εμείς που προσπαθούσαμε να του τη σπάσουμε όταν μιλούσαμε για τον υπέροχο ήλιο της Αθήνας την ώρα που εκείνος τριγυρνούσε στους -10 βαθμούς; Μας γλεντούσε με τα τοπία που μας έστελνε στις φωτογραφίες, μας έκανε πλάκα με τις απίστευτες γέφυρες που διέσχιζε, και μας κορόιδευε κανονικά με το ταξίδι ζωής που έκανε με την αγαπημένη του Africa Twin. 

Όπως και να το κάνεις όμως, δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε ή να αισθανθούμε τις εμπειρίες του Πυρπασόπουλου τηλεφωνικά. Οπότε για πολύ καιρό ενώ γνωρίζαμε αναλυτικά όλα όσα έζησε εκεί ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Νορβηγία, η μόνη εικόνα που είχαμε ήταν από τις φωτογραφίες που μας έστελνε. Επειδή αυτό προφανώς δεν είναι αρκετό, η Honda ετοίμασε μια ταινία μικρού μήκους για να κλάψουμε όλοι μαζί με τα συγκλονιστικά πράγματα που έζησαν οι 40 αναβάτες παρέα με τις Africa Twin που ανέλαβαν να κάνουν το ταξίδι συναρπαστικό.

Τσέκαρε…

 

Όταν παρακολουθείς αυτό το βίντεο δύο πράγματα είναι που έρχονται στο μυαλό σου. Πρώτα ότι ο Πυρπασόπουλος έζησε εμπειρίες πρωτόγνωρες που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κανείς να βιώσει και δεύτερον, ότι η Honda έχει κάνει μια απίστευτη παραγωγή χολιγουντιανών προδιαγραφών που σε βάζει μέσα στον κόσμο της και σε εντυπωσιάζει από την πρώτη σκηνή. 

Βλέπεις το ταξίδι, βλέπεις τα τοπία, βλέπεις τους ανθρώπους. Και σιγοκλαίς που δεν ήσουν εκεί και αρκέστηκες στα τηλέφωνα. 

Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε εμείς. ΑΚΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ HONDA;