Ενώ η Αθήνα ρίχνει ρυθμούς, τα νησιά ανεβάζουν, με εμάς να τα ακούμε να μεθούν και να χαχανίζουν από μακριά. Έχουμε γράψει και δεν γράψει για πολλά νησιά, μιας και αυτός ο τόπος μπορεί να υπερηφανεύεται κυρίως για αυτά που οι άνθρωποι του βρήκαν έτοιμα και δεν έφτιαξαν οι ίδιοι.

Ταξιδέψαμε λοιπόν, στα Κύθηρα, στη Μονεμβασιά, στη Σαντορίνη, στα Γιάννενα, στη Χαλκιδική για να φτάσουμε στη Μύκονο, το νησί των ανέμων και των τις περισσότερες φορές για απροσδιόριστο λόγο, επωνύμων.

Ίσως και εσύ όπως και εμείς, να έχεις ξενερώσει με ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου, εξαιτίας διαφόρων ρεπορτάζ, που μας έκαναν πλύση στομάχου στη τρυφερή ηλικία, που τα κανάλια αφιέρωναν ολόκληρα δελτία ειδήσεων σε ημίγυμνα κορμάκια, που φώναζαν “Μύκονοοοοοοοος”.

Σήμερα, θα προσπαθήσουμε ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιατί θεοί δεν είμαστε ευτυχώς, να δείξουμε μια λιγότερη ξέφρενη πλευρά του νησιού. Κατασκοπεύσαμε τα Ιnstagramικά προφίλ σας και ανακαλύψαμε θησαυρούς που θα σε πείσουν ότι το νησί αυτό, σε περιμένει για να καλύψει όλα σου τα γούστα!

Τσεκ wink