Υπάρχουν τρία είδη ανθρώπων στην Ελλάδα, τέλος Αυγούστου. Αυτοί που πήγαν διακοπές, αυτοί που δεν πήγαν (και δεν θα πάνε) και οι λίγοι υπόλοιποι που περιμένουν πώς και πώς να γυρίσουν οι συνάδελφοί τους για να πάνε διακοπές μέσα στον Σεπτέμβρη. Επειδή εδώ στο Provocateur έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με εκείνους που ανυπομονούν για να έρθουν οι επόμενες εβδομάδες.

Ναι, δεν είμαστε και Σιβηρία για να φοβάσαι μήπως έχει αρκετό κρύο τον Σεπτέμβρη για να κάνεις το μπανάκι σου. Θα τα κάνεις τα μπάνια σου χαλάρωσε. Αλλά δεν σου περνάει από το μυαλό να κάνεις λίγο διαφορετικές διακοπές φέτος; Δεν σκέφτεσαι να κάνεις τις βολτούλες σου στην υπέροχη φύση;

Η δική μας πρόταση αγαπητέ Προβοκάτορα είναι τα Τζουμέρκα. Αν τα έχεις επισκεφθεί έστω και μία φορά, θα τα έχεις αγαπήσει αρκετά. Αν όχι, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ; Ο λίγο “εναλλακτικός” τουρισμός που προσφέρουν τέτοιου είδους μέρη (υπάρχουν πολλά εξίσου όμορφα ορεινά τοπία στη χώρα μας), σε αναγκάζουν να μην ζεις τη ρέκλα του καλοκαιριού, αλλά σε ενεργοποιούν ώστε να γίνεις ένα με τη φύση.

Τα Τζουμέρκα (ή Αθαμανικά Όρη) εκτείνονται σε 3 νομούς (Άρτας, Ιωαννίνων και Τρικάλων) και χαρακτηρίζονται από την πολύ πλούσια βλάστηση, τα νερά και τους κακούς δρόμους και την πανέμορφη θέα, αφού η υψηλότερη κορυφή πλησιάζει τα 2.430 μέτρα.

Αυτός είναι ο καλύτερος προορισμός για τις διακοπές του Σεπτεμβρίου και έχουμε 15 λόγους για να στο αποδείξουμε. Για τσέκαρε…