Πόσες φορές σου ‘χει τύχει να ταξιδεύεις με αεροπλάνο και πριν επιβιβαστείς να παίζεις σφαλιάρες με τον φίλο ή το αμόρε σου για το ποιος θα κάτσει στη θέση δίπλα στο παράθυρο; Και πάνω που έχεις βγει νικητής στη μάχη και το αεροπλάνο έχει απογειωθεί, να κοιτάς απ’ έξω και να μη βλέπεις τίποτα γιατί ο ουρανός αποφάσισε να είναι τίγκα στο σύννεφο;

Πολλές ε; Τέρμα αυτά! Μία νέα εφαρμογή είναι εδώ και σου υπόσχεται πως στο εξής -έχει δεν έχει συννεφιά- θα μπορείς να απολαμβάνεις τα μέρη που βρίσκονται από κάτω σου. 

Ονομάζεται Flyover Country και μπορείς να την κατεβάσεις σε Goolge Play και Apple Store.

Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που θα βρίσκεσαι στα 35.000 πόδια και έξω θα ‘ναι βράδυ ή θα έχει συννεφιά, εσύ θα είσαι άρχοντας. Δεδομένου ότι θα έχεις φορτώσει τη διαδρομή από το wifi του σπιτιού σου, η εφαρμογή θα σε ενημερώνει ποια πόλη, ποια λίμνη, ποια φημισμένη οροσειρά βρίσκεται κάτω από τα πόδια σου την κάθε χρονική στιγμή. 

Στην οθόνη σου θα εμφανίζονται με πινέζες τα επιμέρους σημεία ενδιαφέροντος και ανάλογα με το τι θα επιλέγεις, θα εμφανίζονται γεωλογικοί χάρτες, άρθρα της Wikipedia (και όχι μόνο) οι οποίοι θα σε φορτώνουν με πληροφορίες για τα μέρη από τα οποία περνάς. 

Ακούγεται και είναι τίμιο. Παίξε μπαλίτσα και καλά ταξίδια!