Τα βάλαμε κάτω στο γραφείο και τα συμφωνήσαμε: αν έπρεπε να θέσουμε έναν πρωταρχικό στόχο στη ζωή μας, αυτός δεν είναι άλλος από το να αγοράσουμε κάποια στιγμή ένα τροχόσπιτο για να μπουκάρουμε μέσα, να φορτώνουμε το GPS και το ψυγείο και να αλωνίζουμε στις γωνιές της γης. 

Τα λεφτά για να το κάνεις δεν είναι πολλά, δεδομένου βέβαια ότι τα οικονομικά στάνταρντς της σημερινής εποχής κάποτε θα αλλάξουν. Κι όταν αλλάξουν, εμείς θα σπάσουμε κουμπαράδες και θα ανοίξουμε τραπεζικούς λογαριασμούς για να πάμε να “τσιμπήσουμε” ένα όχι όποιο κι όποιο αλλά ΤΟ τροχόσπιτο!

Αυτό, δηλαδή, που λανσάρει (σε περιορισμένη έκδοση) στην αγορά η Airstream σε συνεργασία με την Pendleton.

Συνδυάζοντας το ρετρό στοιχείο με το αντίστοιχο φουτουριστικό (μάλλον φταίει το αμάξωμα από αλουμίνιο), το χωρητικότητας 6 ατόμων τροχόσπιτο διαθέτει στο εσωτερικό του επένδυση από ξύλο και δέρμα, king size κρεβάτι και -για να μην πολυσαλιαρίζουμε- πολλά περισσότερα από εκείνα τα κομφόρ που χρειαζόμαστε για να ταξιδέψουμε σαν άρχοντες -όχι, η κοπελιά στις φωτογραφίες δεν συμπεριλαμβάνεται.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι βέβαιο ότι μεγαλώσουν την ταξιδιωτική σου δίψα. Και πού ξέρεις; Μπορεί και να σε ψήσουν να ανοίξεις κουμπαρά.

​[gallery-187]