Ο… βασιλιάς της meth εναντίον του βασιλιά των τεράτων στην χορταστική, «καταστροφική» μπλοκμπαστεριά που ανασταίνει μία θρυλική απειλή για την ανθρωπότητα! Ο Godzilla επιστρέφει και ο Bryan Cranston πρέπει να δώσει τη λύση απέναντι στον όλεθρο που σπέρνει στο πέρασμά του, το τερατώδες δημιούργημα των θρυλικών στούντιο της Toho, στη νέα χολιγουντιανή εκδοχή του. Δράση και θεαματικές καταστροφές κυριαρχούν στο πρώτο teaser trailer της ταινίας το οποίο δείχνει πολύ λίγο το τέρας γέννημα-θρέμμα της ραδιενέργειας, αυξάνοντας το βαθμό ανυπομονησίας για το next big thing στις monster movies.

Στην επική αναγέννησή του, ο Godzilla θα φέρει την πανωλεθρία στον κόσμο μας και δεν θα είναι μόνος, καθώς κι άλλα τρομακτικά πλάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους! Η ταινία δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο αμερικάνικο remake του 1998, αλλά αποτελεί reboot του γνήσιου franchise του Godzilla, που ξεκίνησε το 1954.

Και διαθέτει ένα από τα καλύτερα καστ που έχουμε δει σε blockbuster καταστροφής, καθώς τον Bryan Cranston, πλαισιώνουν οι: Juliette Binoche, Ken Watanabe, David Strathairn, και το νεαρό δίδυμο της επόμενης ταινίας των «Εκδικητών», Aaron Taylor-Johnson και Elizabeth Olsen.

Ο Cranston, βάζει ήδη τους φαν «στην πρίζα» δηλώνοντας και ο ίδιος θαυμαστής του αδιαμφισβήτητου βασιλιά κάθε κινηματογραφικού τέρατος, και λέγοντας ότι θέλει να δει καταστροφή! Κι εμείς το ίδιο!

Η πρεμιέρα του «Godzilla» στις αίθουσες των ΗΠΑ, θα γίνει στις 16 Απριλίου του 2014, ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 15 Μαϊου της επόμενης χρονιάς.