Ένα μικρό αυτοκίνητο για ένα μεγάλο σκοπό. Ξεκίνησε στις18 Δεκεμβρίου και θα λήξει την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου στις 00:00) η δημοπρασία  «Opel ADAM & Vale for charity» στο eBay. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στη δημοπρασία θα δοθούν στο Meyer Children’s Hospital Foundation – Meyer O.N.L.U.S. στη Φλωρεντία. Το μοναδικό και μοντέρνο αυτοκίνητο ολοκληρώθηκε σε τρεις μήνες από τον πρεσβευτή της μάρκας Opel, Valentino «Vale» Rossi και τον σχεδιαστή των αστέρων Aldo Drudi.

Ο Aldo Drudi σχεδίασε εκ νέου τον εξωτερικό χρωματικό διάκοσμο, αλλά και το εσωτερικό που τώρα είναι ντυμένο με δέρμα της Dainese. Έντονη αισθητή είναι και η δημιουργική επιρροή του Valentino Rossi. Ο πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος Moto GP, γνωστός και με το παρατσούκλι «Ο Γιατρός» (The Doctor), έχει προσθέσει τις δικές του προσωπικές πινελιές στο μικρό μοντέλο της Opel. Για παράδειγμα ο αγωνιστικός αριθμός του, Rossi 46 σε αποχρώσεις νέον κοσμεί το εξωτερικό, ενώ η υπογραφή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή δίνει το παρών στο καπό.

Ο Valentino Rossi δηλώνει ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του στο project: «Είμαι πολύ ευτυχής που το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε τόσο όμορφα και ευελπιστώ να μπορέσω να συμμετάσχω σε περισσότερα projects: Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για την υποστήριξη του νοσοκομείου παίδων Meyer O.N.L.U.S.» δήλωσε ο Rossi.

Το νοσοκομείο παίδων Meyer O.N.L.U.S υιοθετεί μία διαφορετική προσέγγιση που εστιάζει στο παιδί και την ευεξία του και ταυτόχρονα δίνει έμφαση σε πολυάριθμες δραστηριότητες που διασφαλίζουν την ποιότητα της παραμονής του παιδιού στο νοσοκομείο όπως και της οικογένειάς του.

Το νοσοκομείο καλωσορίζει την πρωτοβουλία ‘Opel ADAM & Vale for Charity’– ενώ ο Tommaso Langiano, Γενικός Διευθυντής του University Hospital Meyer και Πρόεδρος του Meyer Foundation δήλωσε: «Η Opel μαζί με τον Valentino Rossi και τον Aldo Drudi μας έδειξαν μία πράξη γενναιοδωρίας για την οποία εκφράζουμε από καρδιάς την ευγνωμοσύνη μας. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τις δραστηριότητες της αίθουσας δημιουργικής απασχόλησης, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν, να συμμετέχουν σε μαθήματα και να μαθαίνουν να διαβάζουν με τη βοήθεια επαγγελματιών εκπαιδευτών».

Για να συμμετάσχετε στη δημοπρασία του ‘ADAM & Vale for charity’ επισκεφθείτε το  http://www.meyer.it/adam46/. Για να δείτε τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νοσοκομείο παίδων Meyer O.N.L.U.S., παρακαλούμε επισκεφθείτε το: http://www.meyer.it/.

Μία ημέρα (23/12) πριν τη λήξη της δημοπρασίας είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 25.050 ευρώ από 104 προσφορές.