Με μια αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του προσπαθεί ο Μιχάλης Λιάπης να ξεχάσει την περιπέτεια που είχε με το νόμο, όπως αποκάλυψε η RealNews. Το ταξίδι στη Κουάλα Λουμπούρ προσφέρεται για χαλάρωση και φυσικά δεν θα μπορούσε να ακυρωθεί.

Στο Provocateurψάξαμε για να δούμε αν οι τιμές και οι υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται στον κοσμοπολιτικό αέρα του Μιχάλη Λιάπη.

ToSheratonImperialKualaLumpurHotel προσφέρει πολυτέλεια 5 αστέρων με εξωτερική πισίνα και πλήρεις υπηρεσίες spa.Βρίσκεται στο GoldenTriangle 1,1 χλμ. από το σταθμό Κουάλα Λουμπούρ Monorail. 5 επιλογές για φαγητό περιμένουν τον Μιχάλη Λιάπη.

Όταν ο εκλεπτυσμένος πρώην πολιτικός θελήσει να το «σκάσει» για λίγο έχει τις εξής επιλογές: σε απόσταση 2χλμαπό το ξενοδοχείο μπορεί να κάνει τις βόλτες του στην Κεντρική Αγορά και την Chinatown. Για ψώνια μπορεί να επισκεφτεί την περιοχή BukitBintangπου απέχει 2,7 χιλιόμετρα. Εκεί που θα ταλαιπωρηθεί λίγο, δυστυχώς, είναι η μετακίνηση, από το ξενοδοχείο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, καθώς η διαδρομή διαρκεί περίπου 80 λεπτά με αυτοκίνητο.

Τα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένα με walk-in ντουλάπα, θυρίδα ασφαλείας και παροχές σιδερώματος. Τα ιδιωτικά μπάνια περιλαμβάνουν μπανιέρα και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ο bonviveurπρώην υπουργός μπορεί να επισκεφθεί το γυμναστήριο για να διατηρήσει την κομψή σιλουέτα του, αλλά και να περιποιηθεί τον εαυτό τους στο βραβευμένο MandaraSpa.

Οι επιλογές που έχει για φαγητό εντός του ξενοδοχείου είναι αρκετές: Ιταλική κουζίνα που σερβίρεται στο VillaDanieli, ενώ στο Essence σερβίρει διεθνή κουζίνα. Αν ο πρώην υπουργός έχει όρεξη για Κινέζικη κουζίνα μπορεί να επισκεφθεί το CelestialCourtRestaurant. Ποτά σερβίρονται στο Lounge περίπτερα. Επίσης, για το γαργαλητό στην κοιλιά, μπορεί να επιλέξει τα ελαφριά πιάτα του ToastinaCafé&Bar.

Ας δούμε και τι καλείται να πληρώσει ο Μιχάλης Λιάπης

* 97 ευρώ τη βραδιά κοστίζει το πιο φτηνό δωμάτιο, το DeluxeRoom.

* 114 ευρώ κοστίζει το αμέσως επόμενο δωμάτιο, ενώ το πιο ακριβό, κοστίζει 204 ευρώ τη βραδιά.

* Η απλή μετάβαση στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας κοστίζει από 644 ευρώ, αν είσαι τυχερός και έχεις κλείσει έγκαιρα το εισιτήριο, ενώ αν είναι της τελευταίας στιγμής, τότε η τιμή εκτινάσσεται στα 1184 ευρώ.