Ήρθε η ώρα της κρίσης! Η Disney ανακοίνωσε με ένα teaser την κυκλοφορία του πρώτου «δικού» της Star Wars παιχνιδιού για PC το οποίο σχεδίασε για λογαριασμό της και για την LucasArts -που πλέον της ανήκει μετά την εξαγορά της Lucasfilm- η εταιρία Area 52 Games.

Το νέο παιχνίδι έχει τον τίτλο «Star Wars: Attack Squadrons» (πολύ έξυπνος ο τίτλος καθώς μας θυμίζει κατευθείαν το αγαπημένο «Rogue Squadron») και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2014.

Πρόκειται για ένα free online game με διαστημικές μάχες, στο οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν και να χρησιμοποιούν τα λατρεμένα μαχητικά του saga, όπως τα X-Wings των Επαναστατών και τα TIE Fighters της Αυτοκρατορίας. Το teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε δεν είναι αποκαλυπτικό για το υλικό του gameplay, και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Για να πάρετε μία γεύση μπορείτε να μπείτε στο starwarsattacksquadrons.com και να συμμετέχετε στο beta του παιχνιδιού – το οποίο τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει καταρρεύσει λόγω επισκεψιμότητας!

Μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερα για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία… May The Force Be With You!

https://www.youtube.com/watch?v=yiVu_nPJft4