Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις 10 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου της, το 2013, στις ΗΠΑ. Ποια ήταν τα 10 trending topic; Αφορούσαν κυρίως ειδήσεις, θανάτους ακόμη πιο συγκεκριμένα, ενώ δεν έλειψε και το gossip!

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η τραγική είδηση του θανάτου του Paul Walker, που ξεπέρασε ακόμη και αυτή των θανάτων του Nelson Mandela (βρίσκεται στο νούμερο 3) ή του James Gandolfini (7η θέση), ενώ στην τέταρτη θέση συναντάμε τον θάνατο του Cory Monteith, του ηθοποιού του Glee.

Η βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης  φιγουράρει στη 2η θέση και οι ειδήσεις  που αφορούν αμιγώς την επικαιρότητα ή την πολιτική εξαντλούνται με το «Shutdown» του αμερικανικού Κράτους.

Το σερί των θανάτων που καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στη 10αδα της Google διακόπτει το iPhone 5s, που συμπτωματικά βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Στην 8η και 9η θέση, συναντάμε και κάτι… χαρούμενο! Το Harlem Shake (έλεος!) και τη γέννηση του πριγκιπικού μωρού, αντίστοιχα, ενώ στη δέκατη θέση βρίσκεται ο φόνος του 2χρονου γιου του Peterson (παίκτη του ράγκμπι), από την «επίθεση» του συντρόφου της μητέρας του.

1. Paul Walker

2. Βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης

3. Nelson Mandela

4. Cory Monteith

5. iPhone 5s

6. Shutdown

7. James Gandolfini

8. Harlem Shake

9. Πριγκιπικό μωρό

10. Adrian Peterson