Όταν τον Φεβρουάριο του 2013 έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, πολλοί ήταν εκείνοι που το θαύμασαν. Και γιατί όχι άλλωστε; Πρωταγωνιστής ήταν ο μεγάλος Kevin Spacey, την επιμέλεια της είχε (και έχει) ο David Fincher, ενώ ήταν η σειρά που τόλμησε να πάει κόντρα στα δεδομένα. Όχι, δεν «υποκλήθηκε» σε κάποιο μεγάλο κανάλι των ΗΠΑ. Το «House of Cards» γυρίστηκε και βγήκε ολόκληρο στο internet. Ναι, και τα 13 επεισόδιά του δόθηκαν δωρέαν στον κόσμο και όποιος ήθελε έκανε download και το έβλεπε. 

Και τελικά αποδείχθηκε ότι ήθελαν πολλοί. Πάρα πολλοί. Άλλωστε είχε μια έξυπνη και σκοτεινή πλοκή, που σε έβαζε στον πιο περίεργο κόσμο της πολιτικής των ΗΠΑ. Εκεί που παίζονται τα παιχνίδια και γίνονται οι μυστικές συμφωνίες. Και ο Spacey ξέρει τελικά να το κάνει αυτό καλύτερα από κάθε άλλον

Τέτοια ήταν η επιτυχία του «House of Cards» που κέρδισε και υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες 2014! Και τώρα έρχεται η 2η σεζόν, που ελπίζουμε να μας κρατήσει με κομμένη την ανάσα. Μέχρι όμως να δεις τα νέα επεισόδια (ετοιμάσου, στις 14 Φεβρουαρίου) μπες στο κλίμα βλέποντας το trailer της 2ης σεζόν.