Από τις μάχες για τα Επτά Βασίλεια και τον Σιδηρούν Θρόνο, στη μάχη για την σωτηρία της ανθρωπότητας από τις Μηχανές! Η Emilia Clarke, η «Μητέρα των Δράκων» Daenerys Targaryen του τηλεοπτικού φαινομένου «Game of Thrones», μόλις κατέκτησε έναν από τους πιο πολυπόθητους ρόλους σε ένα άλλο φαινόμενο, αυτή τη φορά κινηματογραφικό, τον νέο «Εξολοθρευτή». Και πραγματικά ποια θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη από μία Καλίσι για να διαδεχθεί την Linda Hamilton ως Σάρα Κόνορ, σ’ έναν από τους πιο δυναμικούς, badass γυναικείους χαρακτήρες στην ιστορία του σινεμά;

Η αναζήτηση της «σωστής» Σάρα Κόνορ για το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής κινηματογραφικής σειράς, κράτησε μήνες και το κάστινγκ εξελίχθηκε σε ντέρμπι για τις νεαρές ηθοποιούς που ήταν υποψήφιες για τον εμβληματικό ρόλο της συνεσταλμένης σερβιτόρας που γίνεται θηλυκός Ράμπο για να προστατέψει το γιο της ο οποίος, ως νέος «Μεσσίας», είναι προορισμένος να σώσει τον κόσμο μας από την κυριαρχία των Μηχανών.

Η Emilia Clarke βγήκε για μία ακόμη φορά νικήτρια, όπως και την εποχή που οι δημιουργοί του «Game of Thrones», αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την ηθοποιό που είχε επιλεγεί αρχικά για το ρόλο της Daenerys και να ξαναγυρίσουν τις σκηνές της στον «πιλότο», αυτή τη φορά με την διάσημη πλέον, νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό.

Η αξία της στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο με τον πολυσυζητημένο, νέο «Εξολοθρευτή», από τον οποίο φυσικά δεν θα λείπει ο Arnold Schwarzenegger! Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεν πρόκειται για sequel, αλλά για επανεκκίνηση (reboot) του θρυλικού franchise που δημιούργησε ο James Cameron, και η πολυαναμενόμενη ταινία θα είναι η πρώτη μίας καινούριας τριλογίας.

Ο συμπτωματικά συνονόματος της Emilia, Αυστραλός ηθοποιός Jason Clarke («Zero Dark Thirty», «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ»), προηγείται στην κούρσα για το ρόλο του Τζον Κόνορ, ενώ τα καλά νέα για την αναγέννηση της κινηματογραφικής σειράς που τόσο αγαπάμε, δεν σταματούν εδώ.

Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Alan Taylor, που το βιογραφικό του περιλαμβάνει την υπερεπιτυχημένη φετινή περιπέτεια του Εκδικητή θεού του Κεραυνού «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» ενώ έχει σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια τόσο του «Game of Thrones», όσο και των επίσης, κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών, «Sopranos» και «Mad Men».

Ο νέος «Εξολοθρευτής» που θα έχει τον τίτλο «Terminator: Genesis», αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 2 Ιουλίου του 2015.