Τέσσερις σύζυγοι, δύο -ίδιες- pochette, δύο λευκά φορέματα, δύο ίδια σκηνικά, δύο εκπομπές με ίδια θεματολογία ρίχτηκαν στο πρωινό Κολοσσαίο σε μια μάχη που ξεκίνησε με… παράδοξο.

Αντί οι τηλεθεατές να έχουν περιέργεια να δουν τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού στην πρώτη τους εμφάνιση ως οικοδεσπότες του πρωινού, προτίμησαν τη συνήθεια και τη βολή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Έτσι, από το ξεκίνημα, το καθαρό προβάδισμα ανήκει στο ζευγάρι του ΑΝΤ1, μόνο που… Μόνο που το lead in, η πάσα δηλαδή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν της τάξης του 33,3%, ενώ αυτή των Καμπουράκη-Οικονομέα υπολοιπόταν κατά 11 μονάδες περίπου…

Γιώργος και Φαίη κράτησαν τα σκήπτρα για περίπου μιάμιση ώρα, αλλά η αλήθεια είναι πως Πέτρος και Τζένη διατηρούσαν τα ποσοστά τους σταθερά, μέχρι τη στιγμή που βγήκε η Ρούλα και… εκτινάχθηκαν στο 35,3%.

Με το τέλος της συνέντευξης η πρωτιά άλλαζε χέρι ανά τέταρτο, περίπου, με την εκπομπή του ΑΝΤ1 να σημειώνει μεγαλύτερες διαφορές. Αυτό οφείλεται και στα… μελετημένα break των δύο εκπομπών.

Ποιος ήταν ο τελικός νικητής; Όχι σίγουρα ο τηλεθεατής, που είδε δύο πανομοιότυπα τηλεοπτικά προϊόντα. Φαίνεται πως κανείς από τους «μονομάχους» δεν θα ρισκάρει νέα πράγματα, θα ακολουθήσουν την «πεπατημένη», πράγμα που σημαίνει πως το όλο παιχνίδι θα βασιστεί στα κεντρικά πρόσωπα.

Νικήτρια ήταν, επίσης, η Ρούλα.

Και ανάμεσα στους δύο, νικητής ήταν το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Αν και από τα νούμερα τηλεθέασης φαίνεται ξεκάθαρα πως φέτος, Γιώργος και Φαίη, δεν θα κάνουν περίπατο. Το πλεονέκτημα του «Πρωινό mou» είναι πως ο Πέτρος και η Τζένη θα γίνονται ολοένα και καλύτεροι, όλο και πιο άνετοι με αυτό που κάνουν.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης ανά τέταρτο.

(Για εμάς στο Provocateur.gr δεν υπάρχει κοινό 15-44, μόνο τηλεθεατές)