Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 12/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα κάνετε κάποια περαιτέρω έξοδα για δώρα σε γνωστούς και φίλους. Κάτι πολύ όμορφο σας περιμένει επίσης στα αισθηματικά σας, ένας αναπάντεχος έρωτας μπορεί να προκύψει για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσετε επιτέλους κάποιον που να ταιριάζει μαζί σας και να θέλει τα ίδια πράγματα με εσάς. Επίσης σήμερα η διάθεση σας ανεβαίνει και μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα κάποια επαγγελματικά σχέδια ή φιλοδοξίες σας. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσετε τη ζήλια να χαλάσει τη σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σας. Αν κάτι δεν σας αρέσει μπορείτε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική επένδυση ακόμη και αν σας υπόσχονται πολλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα τα επαγγελματικά θέματα και οι οικογενειακές συγκρούσεις δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, γιατί ο ερωτισμός είναι διάχυτος και θα ασχοληθείτε μόνο με τα προσωπικά σας. Το επόμενο διάστημα θα σας γίνει κάποια πρόταση για ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο θα σας χαρίσει μεγάλη επιτυχία. 

 

ΛΕΩΝ

Η οικογένειά σας χρειάζεται αυτήν την περίοδο την στήριξή σας περισσότερο από ποτέ. Έχουν πολλά παράπονα από εσάς γιατί δεν τους προσέχετε όσο θέλουνε. Είστε έντονα δημιουργικοί και αναλαμβάνετε συνεχώς πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σήμερα. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια αναπάντεχα γεγονότα που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας θα σας φέρουν στα όρια των αντοχών σας. Βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις που κάνετε για τους άλλους βασίζονται στο ρεαλισμό. Δεν είναι ώρα για λάθη και ειδικά επαγγελματικά ή οικονομικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Το τελευταίο διάστημα έχετε πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και προσπαθείτε να βάλετε τις βάσεις. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα – θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες, αλλά μην ανησυχείτε προχωρήστε θα τις ξεπεράσετε σχετικά ανώδυνα. Βάλτε τέλος σε όνειρα που φαίνεται ότι δεν θα ολοκληρωθούν ποτέ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Χρειάζονται σταθερές αποφάσεις και οργανωμένο πλάνο για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε επαγγελματικά αλλά και οικονομικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και στην δουλειά και στο σπίτι αλλά εσείς δεν έχετε πρόβλημα  αυτή την περίοδο και τα καταφέρνετε μια χαρά. Προσεγγίστε τα άτομα που σας ενδιαφέρον με φιλική διάθεση έτσι ώστε να σας βοηθήσουν και στα επαγγελματικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε με τις σχέσεις που σας έχουν φθείρει. Η γοητεία σας είναι στα ύψη το τελευταίο διάστημα αλλά μην δημιουργείτε προβλήματα στον σύντροφό σας με την συμπεριφορά σας. Οι συνεχόμενες διενέξεις στον εργασιακό σας χώρο έχουν επηρεάσει την απόδοσή σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα δύσκολα εμπόδια που καλείστε να ξεπεράσετε, θα έχουν διδακτικό χαρακτήρα αρκεί να πάρετε εγκαίρως το μάθημά σας. Αρκετοί από εσάς θα θελήσουν να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη του συντρόφου τους. Εργασιακά ή ζητήματα υγείας ευνοούνται. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την ανάγκη της αποδοχής από τους άλλους, μόνο έτσι νοιώθετε καλά και έχετε ένα αίσθημα ασφαλείας. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να γίνετε ακόμη πιο διερευνητικοί και διεισδυτικοί. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιχειρηματικές σας κινήσεις. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr