Υπάρχουν άνθρωποι που είναι καλοί στο τραγούδι, άλλοι που είναι καλοί στην υποκριτική, άλλοι στον χορό και πάει λέγοντας. Εκείνη απλά ήταν καλή σε πολλά. Και το κυριότερο η Charlize Theron ήξερε πώς να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα!

Γιατί μέχρι να φτάσει να κατακτήσει το Hollywood, πέρασε πολλά. Πάρα πολλά. Αλλά δεν το έβαζε κάτω. Μεγάλωσε σε μια μικρή φάρμα στη Νότια Αφρική, είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον πατέρα της (!), ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και το modeling, ένας τραυματισμός την έριξε στην ηθοποιία και αυτή με τη σειρά της στον… θρίαμβο.

Αφού εντυπωσίασε σε μικρούς ρόλους, κέρδισε την εντυπώσεις στο remake του «The Italian Job» και αμέσως μετά ένα Oscar για το «Monster». Γιατί η Theron εκτός από ωραία και ταλαντούχα, ήξερε πώς να… τσαλακώνει την εικόνα της.

Και αυτός ο δυναμισμός της, ήταν που την έκανε να ξεχωρίζει. Απλά οι αναλογίες της, της έδωσαν μια θέση στις αντρικές φαντασιώσεις. Μια θέση που αξίζει, γιατί είναι από τα θηλυκά που ξέρουν να συνδυάζουν τον ερωτισμό με το κλασικό στυλ.

Κάτι που έδειξε για μια ακόμη φορά μέσα στη νέα φωτογράφησή της για το Esquire.