Στην ανακοίνωση πως ο David Beckham είναι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας πολυτελών ενδυμάτων «Belstaff» οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο έπεσαν σε παραλήρημα ενώ κάποιοι από τους άντρες τον είδαν με… συμπάθεια.

Σαν να μην έφταναν οι φωτογραφίες με τον David Robert Joseph Beckham να φορά δερμάτινα ένα video της Belstaff αποτελειώνει τον γυναικείο πληθυσμό οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του.

Ο 38χρονος, ο οποίος δηλώνει και σχεδιαστής για την εταιρία ρούχων, είναι και το διεθνές πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Belstaff, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι πρωταγωνιστεί στο βίντεο της εταιρείας που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο «For The Open Road».

Στη σύντομη παρουσία του στο clip, ο Beckham ακολουθεί πέντε Βρετανούς μοτοσυκλετιστές που είναι ντυμένοι με τον εξοπλισμό της Belstaff, πηγαίνοντας από το  Goodwood Estate στο West Sussex στο κεντρικό κατάστημα στο Λονδίνο και την New Bond Street. Το video σκηνοθέτησε ο Justin Stokes για λογαριασμό της εταιρίας HLA.

Το περίεργο είναι πως ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν οδηγεί την αγαπημένη του Super Vintage 93 Knuckle, και όταν τον ρώτησαν γιατί απάντησε πως είναι ακόμη σε ένα κοντέινερ, το οποίο περιμένει κάποιες υπογραφές στο τελωνείο.

Η καμπάνια της Belstaff για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2014, με φωτογράφο τον Peter Lindburgh στην εξοχή του Buckinghamshire, είναι εμπνευσμένη από τον Steve McQueen. O Beckham αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένος που συνεργάζεται με τον οίκο μόδας και ότι είναι τιμή του που ο καθένας αναφέρει το όνομά του μαζί με εκείνο του Steve McQueen- καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής του ίδιου και του ταλέντου του και φυσικά της εμφάνισής και της αισθητικής του όσον αφορά τη μόδα.

«Ξεκίνησα να φοράω τα ρούχα της Belstaff πριν από μερικά χρόνια όταν μπήκα στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, μάλιστα αγόρασα το πρώτο τζάκετ από ένα κατάστημα vintage ρούχων πριν από εφτά χρόνια και ακόμη το φοράω όταν οδηγώ» και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να συνεργάζομαι με εταιρίες ορόσημο στο χώρο των ρούχων».