Ήταν το 2012 όταν ο Lars von Trier ανακοίνωσε την επερχόμενη δουλειά του και κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση απλά και μόνο από το όνομα της ταινίας – «Nymphomaniac». Και όσο πέρναγε ο καιρός, μας έδινε να καταλάβουμε ότι μόνο παραπλανητικός δεν είναι ο τίτλος αυτός.

Όλες οι φωτογραφίες και τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν μια ταινία γεμάτη σεξ και οργασμούς. Και όπως ξεκαθαρίζει ο υπότιτλος της νέας αφίσας «forget about love». Ναι, έρωτες δεν υπάρχουν, μόνο pure sex.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει βγει στις μεγάλες οθόνες, αλλά όλοι ασχολούνται με το «Nymphomaniac». Και έχουμε ακούσει όλων των ειδών τα σχόλια – πράγμα που σημαίνει ότι ο Von Trier τον πέτυχε τον σκοπό του, αφού όπως λένε και οι Αμερικάνοι «δεν υπάρχει καλή και κακή δημοσιότητα. Υπάρχει μόνο δημοσιότητα».

Τώρα το ποιοι θα δικαιωθούν είναι άλλο θέμα και υπομονή έως τις 25 Δεκεμβρίου, όταν το φιλμ θα αρχίσει να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στις αίθουσες. Μέχρι τότε απλά παραδεχόμαστε ότι η καμπάνια του «Nymphomaniac» είναι η πλέον προκλητική που έχουμε δει. Και γεμάτη… οργασμό!