Οι αστροπροβλέψεις της Τρίτης 10/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητα σας τονίζεται αρκετά σήμερα και θα έχετε πολλές επαφές και συναντήσεις με φίλους και ίσως συνεργάτες. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και αυτό το διάστημα διανύετε μια από τις πιο παραγωγικές φάσεις της καριέρας σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπευθυνότητα και η προθυμία σας που δείχνετε στα επαγγελματικά σας θα αναγνωριστούν από τους προϊσταμένους σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να βγάλετε τα απωθημένα σας κάνοντας ασυλλόγιστα έξοδα. Δεν θα ήταν σωστό όταν έρθουν οι λογαριασμοί να απογοητευτείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτό το διάστημα. Αδίκως διαμαρτύρεστε για τα λόγια που ακούτε, μόνοι σας έχετε δώσει δικαίωμα στους άλλους να σας κακολογούν. Αντιστρέψτε το άσχημο κλίμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε επιτέλους  ο καιρός να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Μια ευχάριστη έκπληξη από το παρελθόν θα σας συγκινήσει. Αυτόν τον καιρό νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε περισσότερα υλικά αγαθά στους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΛΕΩΝ

Μην προσπαθείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας έχουν αναθέσει στο χώρο εργασίας. Με υπομονή και δουλεύοντας πάντα σκληρά θα τα καταφέρετε και θα απολαύσετε τους καρπούς της επιτυχίας, η οποία θα είναι μοναδική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να μάθετε σίγουρα αν το άτομο που σας έχει γοητεύσει ενδιαφέρετε για εσάς, πρέπει να του μιλήσετε. Κάντε μια προσπάθεια για να θέσετε σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες που έχετε. Θα πρέπει να δώσετε όλη την προσοχή σας στην εργασία σας. 

 

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όσον αφορά το κλίμα στην οικογένειά σας. Χαμηλώστε τους τόνους και κάντε τρόπον τινά κάποιες εκπτώσεις στις απαιτήσεις σας. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας κόσμο και βάλτε μια τάξη στην ζωή σας και την σχέση σας. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα υγείας που έχουν προκύψει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρόπος με τον οποίον υπερασπίζεστε τις απόψεις σας, σας καθιστά εξαιρετικά συμπαθείς στους άλλους. Αποστασιοποιηθείτε και προσπαθήστε να κατανοήσετε καλά τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα σας. Το επόμενο διάστημα θα σας κουράσουν κάποιες υποχρεώσεις (δίπλωμα οδήγησης, εξετάσεις).

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολη η σημερινή μέρα, καθώς υπάρχει κίνδυνος κατά την διάρκεια  της μέρας να μαλώσετε με κάποιον εξαιτίας μικρών παρεξηγήσεων στον εργασιακό σας χώρο. Καλό θα ήταν να περιορίσετε τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σας εντός του σπιτιού αυτό το διάστημα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλογιστείτε σήμερα μέχρι σε ποιο βαθμό φτάνουν οι δικές σας ευθύνες για τα προβλήματα στη σχέση σας. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον επικρατεί στρες και πρέπει να προσέξετε τους ανωτέρους σας – καλύτερα λίγες κουβέντες και χρήσιμες . 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δώστε μια μέρα στον εαυτό σας, καθαρίστε το μυαλό σας από άχρηστες πληροφορίες και προχωρήστε μπροστά. Μείνετε μακριά από ίντριγκες και κουτσομπολιά. Θα χρειαστεί πολύς κόπος, αλλά τελικά θα πετύχετε το αποτέλεσμα που περιμένετε στα επαγγελματικά σας. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr