Πριν από περίπου 2 εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο 3ος κύκλος της σειράς «Sherlock» θα έβγαινε στις μικρές οθόνες στις 15 Δεκεμβρίου – μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας και μια μικρή καθυστέρηση.

Και αυτό ήταν αρκετό για να σκορπίσει έναν μικρό ενθουσιασμό στους φανατικούς των σειρών. Βλέπεις, ο συγκεκριμένος Sherlock Holmes είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να δούμε. Ναι, ok, η σειρά δεν κάνει τα νούμερα του «Breaking Bad» και του «Game of Thrones», ωστόσο έχει το δικό του πιστό κοινό.

Και το σίγουρο είναι ότι αξίζει να δει κάποιος αυτό το σήριαλ. Για 5 λόγους…

* Αυτός είναι ο σωστός Sherlock. Ούτε πρώην junkie που μένει στη Νέα Υόρκη, ούτε ένας αλκοολικός κόπανος. Είναι τόσο nerd όσο χρειάζεται για να λύνει υποθέσεις.

* Το μοντάζ είναι αριστουργηματικό, γρήγορο, κοφτό. Ενώ η φωτογραφία είναι υπέροχη, που κάνει τον τρελό τρόπο σκέψης του Sherlock εικόνα.

* Οι δύο πρωταγωνιστές, οι Benedict Cumberbatch και Martin Freeman, είναι κομμένοι και ραμμένοι για αυτούς τους ρόλους. Ενώ η χημεία τους είναι απίστευτη.

* Το σενάριο είναι από τα πλέον παλαβά. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει τι, οι διάλογοι είναι συναρπαστικό και σε ρυθμό πολυβόλου. Από τα πλέον έξυπνα και κολλητικά σενάρια.

* Πρόσθεσε στα παραπάνω ότι το «Sherlock» είναι παραγωγή BBC και έρχεται να δέσει το γλυκό.

Δες και το trailer τώρα.