Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 09/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Είναι δύσκολο να τα βάλετε με τους κανόνες της αγοράς μέσα σε ένατόσο άσχημο και  τεταμένο κλίμα. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να ξανασταθείτε στα πόδια σας έπειτα από μια δύσκολη περίοδο και να ηρεμήσετε επιτέλους. Μην κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διαδικασία εύρεσης δουλειάς έχει γίνει απίστευτα δύσκολη στις μέρες μας. Οπλιστείτε με υπομονή και πολύ γρήγορα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί νέες γνωριμίες θα έρθουν στη ζωή σας και θα ταράξουν την καθημερινότητα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι από εσάς θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους μέσα από την παρέα τους. Ειδικά εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του πρώτου  δεκαημέρου θα ασχοληθείτε έντονα με θέματα οικονομικής, αλλά και επαγγελματικής φύσης – ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε τις αλλαγές που θέλατε. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο διάστημα κάποιοι φίλοι σας φαίνεται να σας γυρνούν εύκολα την πλάτη. Ίσως φταίτε και εσείς με την συμπεριφορά σας η οποία το τελευταίο διάστημα δεν είναι και η καλύτερη. Εσείς  του τρίτου δεκαημέρου φορτίζεστε στη εργασία σας όπου τα προβλήματα που επικρατούν δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.

 

ΛΕΩΝ

Η κούραση και οι εντάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, σας κάνουν να νοιώθετε αδύναμοι. Αυτή θα είναι η πιο ευχάριστη και κοινωνική μέρα, με εξαίρεση μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο – τα επαγγελματικά σας και η ανάγκη σας για αναγνώριση σας έχουν γεμίσει ένταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν χρειαστεί να είστε υποχωρητικοί για να λύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους, κάντε το για να τελειώνετε μία και καλή. Κάποιοι σήμερα θα αναγνωρίσουν το ταλέντο σας και θα σας κάνουν ορισμένες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μελετήστε πολύ καλά τις προτάσεις αυτές, ίσως κρύβουν την ευκαιρία που ζητάτε. 

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτήν την περίοδο θα σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά σας. Το κλίμα στον τομέα της εργασίας σήμερα δεν είναι το καλύτερο, δεν είναι η σωστή στιγμή για αυξήσεις ή για να ζητήσετε άδεια. Κάντε λίγο ακόμη υπομονή. Επίσης μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο στη σχέση σας. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να έχετε την επιτυχία που θέλετε στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προχωρήσετε χωρίς να βιάζεστε. Θα πρέπει να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και να τους δώσετε την ευκαιρία που πρέπει για να σας δείξουν τα αισθήματά τους. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρπάξτε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται από σήμερα και για το επόμενο διάστημα και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό. Θέματα καριέρας έρχονται και σήμερα στην επιφάνεια και τα πρώτα σημάδια για την μελλοντική ύπαρξη προβλημάτων είναι ορατά. Αυτό το διάστημα τα αυξημένα επαγγελματικά σας ραντεβού, έχουν μειώσει στο ελάχιστο τον ελεύθερο χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχετε αποφασίσει να αξιοποιείτε επιτέλους τα κρυφά ταλέντα σας και αυτό μπορεί να σας βγει μόνο σε καλό. Θα σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο, προσπαθώντας να ρυθμίσετε κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε το συντομότερο δυνατό τα χρέη σας.  

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε τις επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν σοβαρά. Δεν κάνετε βήματα για να αποφύγετε τις κόντρες με το ταίρι σας. Μην ψάχνετε μετά για άλλοθι. Παρά το βαρύ σας πρόγραμμα, θα περάσετε υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να μην αποκλίνετε από το επαγγελματικό πλάνο που έχετε ετοιμάσει. Η πολύτιμη συνεισφορά των συνεργατών σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδο. Μην αδιαφορείτε για τους γύρω σας, όταν παίρνετε αποφάσεις που δεν αφορούν μόνο το πρόσωπό σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr